Jump to content

Announcements

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

  • Topics

  • Members

  • Posts

    • Heb je wel mijn uitleg wel gelezen? Is dat iets waar je iets mee kan? Mijn punt is dat spelers altijd iets zoeken wat er niet is, zelfs als het volkomen logisch is wat er gebeurt. Jij zegt letterlijk:  "Het is mij al vaker opgevallen dat als het druk is bij de mega millions er regelmatig bonussen/prijzen vallen". Natuurlijk gaan mensen even kijken met bij een kast die ervoor ontworpen is om de aandacht te trekken bij bonus spelletjes. Zo heb je bij de Mega Millions vooraf aankondigingen van bonussen met Moonwalkende tovenaars en rondzwemmende Zeemeerminnen, super grote schermen, heel veel toeters en bellen en big win animaties. Maar het is toch logisch dat dit extra spel aantrekt, zeker als er meerdere mensen tegelijk spelen? Zien winnen = spelen. Het heeft alleen helemaal niets met manipulatie achter de schermen te maken. 
    • Hij bedoelt dat ie allergisch is voor mensen die wél winnen en dan probeert ie ietwat kinderachtig de persoon die hij niet mag te kakken te zetten...Zonder succes overigens. Gewoon geen aandacht aan besteden en verder gaan met je zoektocht naar babboe.🙂
    • Ach @babboe ! Hoe is t met hem? Geweldige kerel! Kwam vroeger in Jack's Arnhem, zat als een koning op de achterste rij te genieten van het roulettespel en had zelfs een app op zn mobiel waarmee hij kon "voorspellen" welke bal er viel.... Ik kan me niet herinneren wanneer hij GEEN vette winst had! Hij is zelfs de toko daar uitgezet door de manager, naar zijn zeggen omdat hij teveel won. Ik weet dat ie ook in Suikerland Arnhem kwam, maar daar kom ik nooit, omdat ik dat een "bokito-hal" vindt (omdat iedereen daar welkom is die in andere gokhallen eruit is geknikkerd én omdat Michella Kox daar onder bedreiging van een vuurwapen met een klant mee moest om te pinnen, én een luche sfeer vind ik). Ik weet niet eens of hij nog in Arnhem woont.
×
×
  • Create New...