Jump to content

Hoeveel Euro spaar jij gemiddeld per maand?


LasVegasNic

Recommended Posts

Nederlanders staan bekend om hun spaargedrag. We sparen zegeltjes, airmiles, spaarpunten en natuurlijk Euro’s, heel veel Euro’s.

Nu ben ik benieuwd hoe dit bij de jullie zit. Zijn jullie spaarzaam of laten jullie je geld flink rollen en kom je elke maand tekort.

Ik spaar elke maand automatisch 300 Euro en hoeveel jij?

Vul ook de poll in.

Link to comment
Share on other sites

Ik ben niet echt goed in automatisch maandelijks sparen en beuk meestal eens in de zoveel tijd een groter bedrag richting een spaarrekening. Meestal beuk ik met hetzelfde gemak dit bedrag ook weer terug om het uit te geven. 1 van m'n doelen voor 2015 is hier ook verandering in te brengen.

Link to comment
Share on other sites

Ligt er een beetje aan hoe je spaargeld definieert...

Ik heb een spaarrekening waar ik geld op zet, waarvan het niet de bedoeling is dit er op korte termijn af te halen (is voor een huisje). Daar gaat maandelijks minimaal 200 euro naar toe en als er geld over blijft na alle andere dingen, of als ik een meevaller heb nog een beetje meer. Daarnaast nog vele andere spaargeldpotjes, waarvan de levensduur erg wisselend is :D

Link to comment
Share on other sites

Wow, ik ben oprecht jaloers op jullie! Jullie hebben nog geen kinderen neem ik aan? :D
Ik wel maar ik heb er maar 1, een dochter van ruim 10 jaar. Ze zit nog volop in de groei dus hier gaat veel geld naar kleding en schoenen. Ik spaar wel automatisch maar soms moeten we ook teruigstorten om onze saldo's aanzuiveren. Belastinggeld en vakantiegeld zijn altijd welkom! Alleen viel de teruggave voor dit jaar tegen.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.