Jump to content

betcity


bridgeluc

Recommended Posts

Hallo ik heb via het Onetime linkje een account aangemaakt op Betcity,
ben de verificatie procedure doorlopen en heb een eerste storting via iDeal gedaan.

Als ik wil inloggen, krijg ik een popup 'Je mag niet vanaf jouw rechtsgebied spelen.' 

Ik ben Nederlander, heb geregistreerd als Nederlander en log in vanuit Nederland.

What is up?

image.png.3b3e04b315bedacc9f74b51038ab4641.png\

Probleempje is vanzelf (?) opgelost

Edited by Rudi (see edit history)
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Waar het aan ligt is dat Betcity live is gegaan met een site, een stel servers en een helpdesk die daar blijkbaar helemaal niet klaar voor waren. Ik heb gisteren, na ruim twee uur wachten en zeer slecht contact met de helpdesk, eindelijk mijn storting en bonus gekregen.

Opgespeeld en ik kom er niet meer terug.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 uur geleden zei bridgeluc:

kom niet verder word steeds terug verwezen naar persoonlijke gegevens om mn iban in te vullen.Dit heb ik meerdere malen gedaan maar website stagneert gewoon.

weet iemand waar dit aan ligt?

 

Uit een andere post van mij: "Alleen gegeven moment kreeg ik de melding dat ik mijn IBAN nummer moest invullen terwijl deze al ingevuld was. Het is dan de bedoeling dat je zo'n bank verificatie doet via de iDIN link onderaan de site. Dit was wel een beetje onduidelijk."

Overigens lukt het inloggen hier ook niet momenteel: "Je mag niet vanaf jouw rechtsgebied spelen."

Link to comment
Share on other sites

Had nog een slapende Rabo rekening, net via die rekening wel doorgekomen. Moet storting handmatig beoordeeld worden. AAARGH

 

Citaat

Hoi *.

Je hebt net een storting gedaan op BetCity.

Op dit moment wordt je betaling verwerkt door onze financiële afdeling. Normaal gaat dit automatisch, in dit geval vindt er een handmatige controle plaats voordat het geld in je account staat.

Dit proces duurt een aantal minuten. Mocht je daarna het geld niet op in je account terugvinden controleer dan of je geen nieuwe e-mail van ons hebt ontvangen.

Wanneer je vragen hebt kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
BetCity
https://www.betcity.nl/

 

Edited by Flierefluiter (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

wat een kut site dat betcity hele tijd wordt je eruit gegooid moet je opnieuw inloggen tijdens spelen van gekochte bonus slots of tijdens gewone ronde elke keer ook andere foutmeldingen eerste en laatste € 100 die ik daar gestort hebt ballen site met kut servers ook storten duurde heel lang met diverse  keren foutmeldingen wacht  wel 2 week tot alles goed is ingeregeld bij HC online en TOTO online

Link to comment
Share on other sites

1 minuut geleden zei jero074:

wat een kut site dat betcity hele tijd wordt je eruit gegooid moet je opnieuw inloggen tijdens spelen van gekochte bonus slots of tijdens gewone ronde elke keer ook andere foutmeldingen eerste en laatste € 100 die ik daar gestort hebt ballen site met kut servers ook storten duurde heel lang met diverse  keren foutmeldingen wacht  wel 2 week tot alles goed is ingeregeld bij HC online en Toto online

Hier ook.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Het schijnt te zijn dat je de bonus niet hoeft te accepteren, dan moet je het niet aanvinken is mij verteld, normaal staat er een collum spelen zonder bonus, maar pas op met de bonus accepteren, die moet je 3500 euro inzetten en tafelspelen en sport valt 10% onder het inzetten dus dan moet je 35.000 inzetten, alleen gokkasten vallen onder de 100%, je kan niet uitbetalen zonder de bonus als je die hebt geselecteerd en nog niet hebt rondgespeeld.

Alles is ook na te lezen in de voorwaarden, maar ik dacht dat je gewoon kan uitbetalen min de 100 euro maar dat kan dus niet, je moet aan de 3500 euro inzet voldoen, en dat valt niet mee om dat te kunnen

Ik heb 300 gestort met 100 bonus, heb ik 500 bij gewonnen met tafelspelen, en daarna via een gokkast 4000 erbij gewonnen, mijn uitbetaalverzoek is aangemaakt, maar ik was teleurgesteld omdat je niet kan uitbetalen zonder de welkomstbonus, maar is toch goed gekomen omdat ik 90 inzetten van 40 euro heb gedaan en daar mooi mee heb gewonnen, 4065 euro heb ik laten uitbetalen, gaat hier nu ook nog 30.1% vanaf? of betaalt het casino de belasting?

Link to comment
Share on other sites

38 minuten geleden zei Flierefluiter:

Hoe zit het precies met die bonus? Had 30 euro gestort, dus 30 euro bonus. Aardig tijdje weggespeeld en nu 261 euro. Echter krijg ik bij opname te zien dat ik 0,00 kan opnemen.

Kan je ergens zien wat je nog moet wegspelen oid?

Als je naar je account gaat zie je het kopje bonus staan (links onder) en daar kan je precies zien hoever je bonus hebt vrijgespeeld.

Schermafbeelding 2021-10-04 om 10.56.44.png

Link to comment
Share on other sites

Hmm betcity, nog geen fan, helaas. Duurde 4h voor ik contact had via de live chat. Vervolgens wordt mijn vraag beantwoord en wordt het contact direct verbroken, zonder navraag of mijn vraag hiermee beantwoord is. Qua service nog niet top, zeker na 4h wachten, zou ik het waarderen als een vraag wordt afgesloten met goedkeuring van aanbieder en klant.

De voorwaarden van de bonus zijn niet zo gunstig. Maar annuleren is niet mogelijk (zelfs niet na rondspelen van een klein bedrag, zonder de winst die gemaakt is te innen). Aangegeven dat ik het een te hoog bedrag vond. Dit vind ik niet helemaal passen bij de ‘bescherming’ die ze willen bieden aan de ‘gokker’.

Nu de bonus dus maar rondspelen en hopen er met dikke winst (of in elk geval het verlies te beperken) af te sluiten…

Betcity, mijn hart moet nog worden veroverd…

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mijn betcity avontuur so far:

Aanmelden en verifiëren ging easy peasy. Daarna mijn limieten ingesteld en hier ging het fout!

Blijkbaar had ik iets op 0 gezet, mijn balans wat nog op mijn rekening moest blijven staan, nadat het afgeroomd was..deze blonde muts snapte dat natuurlijk weer niet..

dus met 0 balans, kun je ook niks storten, duh 🤪 

Ik kon geen optie terug om het aan te passen en ook opnieuw inloggen mocht niet baten. Hij sprong iedere keer weer automatisch op de stortingspagina..

Net toen ik op het punt stond mijn laptop door het raam te smijten, belde de postbode aan met een pakketje, jeej..laptop gered en nieuwe kleding binnen!

Met frisse moed heb ik het de volgende dag weer geprobeerd, maar het zelfde probleem plopte weer op "deposit-fraude" wauw, nu was het tijd voor de klantenservice.

Mailtje gestuurd, maar omdat ik verwachtte dat het antwoord lang op zich zou laten wachten, toch de live-chat geraadpleegd.

In de eerste instantie stond dat de chat offline was, maar via een andere pagina kwam ik er wel, huh? afijn, chat geopend..nog 13 wachtende voor u. 😑 Ik besloot geduldig af te wachten, hetzij ik toch in mijn lunchpauze zat. 

Daar was mijn reddende engel, een medewerker genaamd Tyrell! Hij kwam er dus achter dat ik mijn limiet verkeerd had ingesteld en zou het probleem doorzetten naar de helpdesk die het probleem zouden oplossen. Ik zou een mailtje krijgen wanneer dit probleem opgelost zou zijn en dit was binnen een dag.

Daarna lekker gespeeld op bekende slots en nog even bij de live games gekeken. Helaas geen crazy time of monopoly live..

Toen bij een slot tijdens het bellen op inzet 2,50 laten staan (speel normaal gesproken zuiniger), dus toen was het snel gedaan met mijn saldo. 🤫

Verder vind ik de site lekker overzichtelijk! Geen wirwar van gekke bonussen of promoties..gewoon lekker clean en duidelijk..i like that. Dus als ik mijn zakgeld weer krijg, ga ik zeker weer een gokje wagen op mijn normale betsize 🤑

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

15 uur geleden zei Joos-Close:

De voorwaarden van de bonus zijn niet zo gunstig. Maar annuleren is niet mogelijk (zelfs niet na rondspelen van een klein bedrag, zonder de winst die gemaakt is te innen). Aangegeven dat ik het een te hoog bedrag vond. Dit vind ik niet helemaal passen bij de ‘bescherming’ die ze willen bieden aan de ‘gokker’.

Wel een goed idee, lobbyen voor lagere rondspeelvoorwaarden omdat deze hoge voorwaarden niet stroken met de 'bescherming voor de gokker' :)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.