Jump to content

Speellimieten uitgelegd


Recommended Posts

Speellimieten uitgelegd

 

Om spelers te beschermen tegen onverantwoord speelgedrag, vragen wij elke speler om van te voren aan te geven wat hun limieten zijn. Deze limieten zijn niet vrijblijvend en zorgen ervoor dat je veilig en verantwoord kunt genieten van ons spelaanbod, maar wel binnen jouw grenzen.

Stortingslimieten. Hoe werkt het?

 

Wanneer je je account aanmaakt, geef je aan hoeveel je maximaal wil storten per dag, week of maand. Het is van belang dat je het bedrag goed overweegt: zet het te hoog en je loopt het risico dat je meer geld verliest dan voor jouw situatie verantwoord is. Zet je het te laag in, dan kan het zijn dat je niet meer kan inzetten omdat je voortijdig je limiet bereikt hebt. Wij adviseren iedere speler om in ieder geval de maandelijkse limiet weloverwogen in te vullen en eventueel de wekelijkse of dagelijkse limiet daarop aan te passen.

Let op: we nemen deze limieten zeer serieus. Eenmaal ingevuld, kun je deze limiet wijzigen (ophogen), maar deze wijziging gaat pas in na 7 dagen! Op deze manier beschermen we onze spelers tegen impulsieve beslissingen. Het verlagen van je limiet kan te allen tijde en zal direct worden doorgevoerd.

Inloglimieten

 

Bepaal vooraf hoeveel tijd je per dag, week of maand wil besteden aan het spelen van kansspelen. Zet je dagelijkse login limiet op bijv. maximaal 2 uur per dag. Duurt je pokertoernooi langer? Geen nood, je kan je toernooi afmaken. Je kan daarna echter geen nieuw toernooi meer starten.

Het bepalen van je eigen grenzen, of het nu om tijd of geldlimieten gaat, helpt je om te voorkomen dat je, zonder dat je het zelf door hebt jezelf niet langer onder controle hebt.

Wil je het aantal dagen per week of per maand beperken? Ook dat kan! Hou er wederom rekening mee dat het wijzigen van deze limieten niet zomaar kan. Je kan ze altijd naar beneden bijstellen, maar een verruiming van de limieten die je jezelf hebt gesteld, neemt minimaal 7 dagen in beslag. Dit is zo bepaald in de Wet op Kansspelen op afstand.

Automatische opnamelimiet

 

Om te voorkomen dat je je gewonnen geld weer kwijt bent voor je er erg in hebt, bieden we je de mogelijkheid om je spelwinsten vanaf een bepaald bedrag, automatisch over te laten maken naar je bankrekening. Zo kom je niet in de verleiding om het gewoon bedrag zomaar weer te verliezen.

Een voorbeeld: stel je stort €100. Een mooi bedrag dat voor jou een verantwoord bedrag is om mee te gaan spelen. Nu kun je ervoor kiezen dat zodra je €1000 winst hebt gemaakt, dat geld automatisch naar je bankrekening wordt gestort. Je kan dan niet meer met dat geld spelen, tot het weer op je rekening staat (dit duurt meestal maximaal 1 werkdag). Vooraf bepaal je hoeveel geld er op je spelersaccount moet achter blijven, de rest maken wij dan automatisch naar je over.

Een voorbeeld:

 

Je bent een nieuwe speler en stort €100 euro.

Je geeft aan dat bij een winst van €500, je automatische limiet moet ingaan, maar dat er minimaal €50 op je rekening moet blijven.

Je speelt een slotmachine en je wint een dikke prijs! Opeens staat de teller van je spelersaccount op in totaal €750. Je account limiet gaat dan automatisch in. We maken €700 over naar je bankrekening. €50 Euro blijft achter waar je mee kan doorspelen. De €700 is niet meer beschikbaar en staat zo snel mogelijk op je bankrekening! Zo bescherm je jezelf tegen het risico van het verliezen van je winsten.

Hoe hoog je deze limiet moet zetten, laten we geheel aan jou. Hou er wel rekening mee dat ook deze limieten niet zomaar te veranderen zijn (verhogen duurt wederom minimaal 7 dagen) en dat dit proces automatisch verloopt. Maak een inschatting wat voor jou een mooie winst is en pas deze aan je eigen spelprofiel aan.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Een beetje off topic, maar probeer het toch maar via deze thread en langs deze weg :

Mogelijk dat er al ergens aandacht aan dit onderwerp is besteed : Heeft iemand enig idee hoe het VIP-programma bij Holland Casino werkt zoals bijv. Wanneer promoveer je van het ene naar het andere level en waar kun je informatie hieromtrent vinden?

Edited by SidViscious (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...