Spring naar bijdragen

Golden Ring spel in Goor


eurobsgame

Aanbevolen berichten

Vanaf 24 oktober 2015 is de vereniging in de Ban van de Ring open met het spel Golden Ring . Anders dan het roulette spel , is dit een spel met behendigheids aspecten. Je kunt leren beter te spelen en zelfs er goed in te worden .

https://onetime.nl/casino/golden-ring-in-goor-maakt-plaats-voor-nostalgisch-golden-ten-spel

Schrijf hier je ervaringen op tijdens een bezoek aan Golden Ring in Goor , en je resultaten en je speelervaring.

Geef hieronder aan wat je ervan vindt dat het spel 24-observatie roulette terug is in Nederland !

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 maanden later...

Mijn eerste ervaringen 120€ ingezet en 400€ terug op de allereerste keer dat ik dit spel speelde. Snap uiteraard er helemaal niks van (observeren) maar wel meteen het gevoel dat dit behendigheid spel mij pakte. Goed geluisterd naar de bouleur en de medewerkers en op een een gegeven moment klein meespelen (speelde 15€ (6 fiches) per draai op Transversale (8 x inzet) en Carre (6 x inzet) met soms een Cheval (12 x inzet) Ik speelde op een gegeven moment het nummer wat viel en de 5 cijfers verder in de ketel. Het gevoel dat het lukt (en denkt dat je het door hebt) de illusie, het geluid op zoek naar de baan die de bal aflegt is een mooie mix om daar de hele dag aan tafel te blijven zitten. Gelukkig woon ik nog op 1:15uur afstand anders had ik nu geen leven meer ;-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja en je inleg wordt ook weer weggehaald en blijft niet staan zoals met gewoon roulette. Dit komt natuurlijk om het een behendigheidsspel is en je pas mag inzetten als de bal minimaal 3 keer een volle ronde heeft gedraaid (zoals ik nu lees in de spelregels van Golden Ring). Ik had elke keer de drang om in te zetten als de bal draaide (zoals ik altijd doe met roulette) en moest elke keer denken, oh nee nog even wachten en observeren :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.