Jump to content

Bijenkorf schaft zondagtoeslag af


Nomore

Recommended Posts

De Bijenkorf is een van de eerste partijen die de discussie aangaat en ook meteen maatregelen neemt om de zondagtoeslag, of bij politieagent beter bekend de onregelmatigheidstoeslag.

Ik ben van mening dat dit veel eerder had moeten gebeuren. Je weet dat als je in een winkel werkt dat je ook in het weekend en op koopavonden moet werken. Dan hoort het niet dat hier extra salaris tegenover moet staan, want dan moet je ander werk doen als je die avonden en weekenden niet fijn vindt. De macht van de werknemers in Nederland is mijn inziens veel te groot en men zou de MKB-er en ondernemer wat meer bij moeten staan.

Maar goed dat is mijn mening, en gezien het politieke landschap in Nederland zijn er heel veel verschillende meningen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Ik kan het pas met je bovenstaande punt eens zijn als deze onregelmatigheidstoeslag in het loon verdisconteerd zit...

En dan kan je weer beargumenteren dat het oneerlijk is dat diegene die wel alleen doordeweeks/overdag werkt hiermee dus een ' hoger' loon krijgt :D

Ik kan me nog herinneren dat in verleden (toen ik 16 was ofzo) het loon in horeca hoger lag, omdat onregelmatigheid daar al bij in zat. En Loon in Detailhandel was lager, omdat je daar toeslagen kreeg.

Dus goed punt van je, maar dan moeten de salarissen wel 'kloppen'

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.