Spring naar bijdragen

Reclame voor gokken op tv pas na 20.00 uur


Nomore

Aanbevolen berichten

In Belgie is de online gokmarkt reeds open en dit is te merken qua reclame uitingen op televisie. De kansspelcommissie is nu in overleg met de verschillende aanbieders en televisie maatschappijen om gokgerelateerde reclame alleen toe te staan na 20.00 uur 's avonds.

Ik verwacht als in Nederland straks de markt open gaat dat de reclame's zoals we die nu zien middernacht en vooral betrekking heeft omtrent telefoonsex etc zullen worden overgenomen door het live meespelen met de roulette via de televisie. IN Belgie is dit nu reeds beschikbaar.

Leuke reclames kunnen we tegen die tijd ook vast wel verwachten

https://youtu.be/Kz2tLaE4aNk

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 jaar later...

Na Belgie zal er ook in Nederland eindelijk een wet komen waarin online gokken legaal zal worden. Ook hier zal er speciale aandacht worden besteed voor reclame en programma's omtrent het online en live gokken. Precieze details moeten nog worden uitgewerkt, maar het komt er op neer dat reclame voor online gokken ook in Nederland pas na 19.00 op tv mag komen. Ook een specifiek gokkanaal is niet toegestaan in Nederland als de markt eindelijk open gaat en gereguleerd is.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.