Jump to content

Reclame voor gokken op tv pas na 20.00 uur


Nomore

Recommended Posts

In Belgie is de online gokmarkt reeds open en dit is te merken qua reclame uitingen op televisie. De kansspelcommissie is nu in overleg met de verschillende aanbieders en televisie maatschappijen om gokgerelateerde reclame alleen toe te staan na 20.00 uur 's avonds.

Ik verwacht als in Nederland straks de markt open gaat dat de reclame's zoals we die nu zien middernacht en vooral betrekking heeft omtrent telefoonsex etc zullen worden overgenomen door het live meespelen met de roulette via de televisie. IN Belgie is dit nu reeds beschikbaar.

Leuke reclames kunnen we tegen die tijd ook vast wel verwachten

https://youtu.be/Kz2tLaE4aNk

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Na Belgie zal er ook in Nederland eindelijk een wet komen waarin online gokken legaal zal worden. Ook hier zal er speciale aandacht worden besteed voor reclame en programma's omtrent het online en live gokken. Precieze details moeten nog worden uitgewerkt, maar het komt er op neer dat reclame voor online gokken ook in Nederland pas na 19.00 op tv mag komen. Ook een specifiek gokkanaal is niet toegestaan in Nederland als de markt eindelijk open gaat en gereguleerd is.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.