Spring naar bijdragen

De online goksector in 'oorlog' met de gevestigde Lotto in Belgie


Nomore

Aanbevolen berichten

Net zoals in Nederland het 'oorlog' is tussen de gevestigde orde zoals de Staatsloterij, de Lotto en andere legale aanbieders zoals Holland Casino die elk niet gelegaliseerd aanbod meteen aanpakken zoals we recent nog gezien hebben met Golden Ten in Goor. In het reeds gereguleerde Belgie is het op dit moment niet anders en wordt de ene na de andere rechtszaak aangespannen waarbij recent nog door de online gokbedrijven tegen de Nationale Loterij die in vestigingen van Carrefour en Fnac de loterij aanbieden en hier geen enkele controle plaats vindt op leeftijd waardoor ook minderjarigen een gokje kunnen wagen. Dit is uiteraard voor niemand wenselijk maar het steekt de online gokaanbieders dat zij extreem veel gecontroleerd worden en dat de Nationale Loterij veel meer bewegingsvrijheid heeft.

Hebben jullie ooit een vraag gehad voor legitimatie als je een staatslot, lotto-lot of kraslot heb gekocht in de plaatselijke Primera of supermarkt? Terwijl je bij een online aanbieder altijd je legitimatie op moet sturen?

Click Now!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 7 maanden later...

Ik zie in de Belgische media ook berichten waarin de Nationale Loterij wordt zwart gemaakt door teveel kosten te maken voor luxe reisjes. Dit vergelijk ik een beetje met de Nationale Postcode Loterij die bergen met ambassadeurs heeft en die allemaal dure luxe reisjes maken om de goede doelen te promoten.

http://www.demorgen.be/binnenland/-nationale-loterij-verspilt-geld-aan-luxereisjes-baea061d/

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.