Jump to content

De online goksector in 'oorlog' met de gevestigde Lotto in Belgie


Nomore

Recommended Posts

Net zoals in Nederland het 'oorlog' is tussen de gevestigde orde zoals de Staatsloterij, de Lotto en andere legale aanbieders zoals Holland Casino die elk niet gelegaliseerd aanbod meteen aanpakken zoals we recent nog gezien hebben met Golden Ten in Goor. In het reeds gereguleerde Belgie is het op dit moment niet anders en wordt de ene na de andere rechtszaak aangespannen waarbij recent nog door de online gokbedrijven tegen de Nationale Loterij die in vestigingen van Carrefour en Fnac de loterij aanbieden en hier geen enkele controle plaats vindt op leeftijd waardoor ook minderjarigen een gokje kunnen wagen. Dit is uiteraard voor niemand wenselijk maar het steekt de online gokaanbieders dat zij extreem veel gecontroleerd worden en dat de Nationale Loterij veel meer bewegingsvrijheid heeft.

Hebben jullie ooit een vraag gehad voor legitimatie als je een staatslot, lotto-lot of kraslot heb gekocht in de plaatselijke Primera of supermarkt? Terwijl je bij een online aanbieder altijd je legitimatie op moet sturen?

Click Now!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Ik zie in de Belgische media ook berichten waarin de Nationale Loterij wordt zwart gemaakt door teveel kosten te maken voor luxe reisjes. Dit vergelijk ik een beetje met de Nationale Postcode Loterij die bergen met ambassadeurs heeft en die allemaal dure luxe reisjes maken om de goede doelen te promoten.

http://www.demorgen.be/binnenland/-nationale-loterij-verspilt-geld-aan-luxereisjes-baea061d/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.