Jump to content

Is OptionClub betrouwbaar?


Nomore

Recommended Posts

OptionClub is de enige aanbieder op het gebied van binaire opties (binary options) die een AFM vergunning heeft. De rest van alle aanbieders van financiele diensten zoals binaire opties (zie bijvoorbeeld binaire opties voor dummies) of van CFD's (zoals bijvoorbeeld het beleggen en gokken met Bux) hebben allemaal een buitenlandse vergunning en maken gebruik van het Europese paspoort om diensten aan te bieden in Nederland.

Het moge duidelijk zijn dat je als Nederlander beter af bent met een bedrijf dat een Nederlandse vergunning, volgens de NL maatstaven, dan een buitenlandse vergunning, hoewel die ook prima kunnen zijn en ik tot op heden nog nooit problemen gehad heb met de verschillende aanbieders.

Optionclub betaalt daarnaast binnen 24 uur de uitbetalingen uit wat ook een pre is zodat je niet lang op je geld hoeft te wachten waar veel aanbieders nogal mee spelen.

We horen graag jullie ervaringen met deze nederlandse partij waar ik ook een eerste review over heb geschreven. Ik ben zelf bezig met verder ervaring aan het opdoen bij deze aanbieder en kom hier in verdere artikelen nog op terug.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.