Jump to content

Hoogste prijs ooit gewonnen...


Hillichance

Recommended Posts

  • 3 months later...

In 2000 op één lucky avond was het bijna op elke kast prijs. 100 dollar hier en 100$ daar. Heb toen mijn vrienden getrakteerd op een limo-ritje. In Vegas nooit een echte grote prijs gewonnen. In Las Vegas heb ik al een paar jaar niet veel geluk. Ik gok daarom ook niet veel. Afgelopen keer ook weinig mensen gezien die een groot bedrag wonnen. Zegt de gokkast big win en dan win je net 4 dollar. Hoogste bedraag dit jaar wat ik aftikte was 60$, 40 dollar winst. Ach, ik heb geluk in de liefde :((

Link to comment
Share on other sites

1.300 dollar op een Enchanted Unicorn (nu bijna niet meer te vinden). Op 0,30 dollar inzet per druk, hahaha. Was mijn laatste avond en mijn laatste briefje van twintig. In de Barbary Coast (nu The Cromwell). Nooit meer verbeterd. Wel genoeg pogingen gedaan overigens.

Offtopic wel maar...

Ik weet alleen dat the cromwell Bill's gambling hall was... heette het daarvoor zo? en zo ja, hoe lang is dat dan geleden?

Link to comment
Share on other sites

@menoxie, het hotel heette inderdaad Barbary Coast voordat het door Caesars werd overgenomen. Het werd eerst omgedoopt in Bills Gambling Hall en transformeerde daarna in het boetiek hotel The Cromwell. Ik denk dat het een jaar of 10 geleden is dat ik die mooie prijs won.

eind 2009 kwam ik er voor het eerst weer sinds 1998 en in 1998 had ik nog niks met die stad en was er alleen maar toen op doorreis dus had niet veel meegekregen van vegas toen.

Link to comment
Share on other sites

Ik ben van plan om in maart 2016 mijn grootste prijs ooit te behalen op een speelautomaat. Ik hoop dat dit een mooie nieuwe gokkast zal worden in downtown las Vegas zodat we daarna meteen van dit gewonnen geld een hapje kunnen gaan eten bij Vic en Anthonys in de Golden Nugget waar ik 'vroeger' vaker kwam en ik hoor dat ook @lasvegasnic hier tijdens zijn laatste trip nog is geweest. Sowieso probeer ik dit jaar @thegreatone wat vaker mee te nemen richting een restaurant in plaats van dat we om 3 uur 's nachts nog bij de subway in Circus Circus een broodje moeten gaan halen :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.