Jump to content

Eurowings vliegt rechtstreeks naar Las Vegas vanaf vliegveld Köln-Bonn


LasVegasNic

Recommended Posts

Eurowings, een dochter van Lufthansa, biedt vanaf mei 2016 rechtstreekse vluchten aan tussen vliegveld Köln-Bonn en Las Vegas. Er wordt gevlogen op woensdag en zaterdag.

Er wordt gevlogen met een Airbus A330-200 (310 seats). Vertrek elke woensdag en zaterdag om 11.15 uur vanaf Köln-Bonn Airport. Aankomst in Las Vegas om 14.00 (Vegas tijd). De vlucht duurt 11 uur en 45 minuten. De terugvlucht (woensdag/zaterdag) vertrekt om 15.45 en je landt de volgende dag om 11.30 op Köln-Bonn Airport.

Ik heb even gekeken, heenvlucht op woensdag 4 mei 2015 (optie smart) en terugvlucht op zaterdag 14 mei (optie smart). Je betaalt 954,68 €. Persoonlijk vind ik dit te veel. Niet echt goedkoop voor een low-cost-luchtvaartmaatschappij zoals Eurowings.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Wellicht dat de prijstactiek nog anders wordt in de loop van het jaar, is toch een kwestie van vraag en aanbod. Ik ben wel bereid om meer te betalen voor een rechtstreekse vlucht. Heb nu een keer mogen ervaren hoe indirect vliegen is, viel mij in de praktijk tegen qua duur en vertraging.

Vraag is natuurlijk wat ik dan extra wil betalen, denk dat ik dat het beste kan beslissen als ik de diverse aanbiedingen naast elkaar leg als ik weer ga.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.