Jump to content

Illegaal gokken, omdat het kan.. Maar soms redt men het niet.


Recommended Posts

http://www.dichtbij.nl/amsterdam/112/artikel/4203900/tabaksshop-kadir-aan-het-lambertus-zijlplein-gesloten-vanwege-illegaal-gokken.aspx?utm_source=Telegraaf&utm_medium=Crosspromotion&utm_term=Lijstartikel&utm_campaign=Telegraaf

Tabaksshop Kadir op Lambertus Zijlplein dicht vanwege illegaal gokken

REGIO | 02 december 2015 | 1 | Door Jan B., Dichtbijredacteur

AMSTERDAM - Op last van burgemeester Eberhard van der Laan is tabaksshop Kadir aan het Lambertus Zijlplein gesloten. De sluiting voor onbepaalde tijd is op grond van de Wet op de Kansspelen, de Wet wapens en munitie en de APV.

Op 4 november 2015 heeft de politie een inval gedaan in de tabaksshop waarbij is geconstateerd dat er illegaal werd gegokt. Ook is er in een kluis een patroonmagazijn met munitie gevonden. Daarnaast zijn er in een kluis een aanzienlijk geldbedrag en pandbrieven met grote waarde aangetroffen.

Gevaar

Gelet op de ernst van deze feiten heeft de burgemeester volgens een persbericht van de gemeente Amsterdam besloten de tabaksshop per direct en voor onbepaalde tijd te sluiten wegens ernstig gevaar voor de openbare orde. De sluiting heeft op woensdag 2 december plaatsgevonden.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.