Jump to content

Bux maakt fout met spelers voor echt geld


Nomore

Recommended Posts

Ds9pFeF.jpg

yNfWOMQ.jpg

De winnaar van de gouden stier voor de beste beleggingsinnovatie, Bux, stuurde afgelopen week een email rond om de handelaren die nu voor nep geld handelen een email. Op deze manier probeerde men de fun spelers die vooral gokken met de Funbux over te laten gaan richting de variant voor echt geld, Serious Bux. Ook ik kreeg deze email aangezien ik op dit moment weer speel voor nep geld.

De aanbieding was dat je 25 euro bonus krijgt, in transactiekosten tegoed, als je overstapt naar de Serious Bux. Dit is zeker een leuke aanbieding van de app van Bux.

Mijn verbazing was ook enorm groot toen ik een half uur later een bericht kreeg dat de mail niet voor mij bedoeld was omdat ik al ooit was overgestapt naar Serious Bux. Als Bux zijnde zou je toch blij moeten zijn als mensen weer naar echt geld overstappen en dan de fout die gemaakt is voor lief nemen? Maar helaas.

Mochten er nog OneTimers mee hebben gedaan aan de competitie van Tilburg trading club. Dan even kijken of de fb pagina van ze voor prijswinnaars.

Mocht je toch nog een bonus willen hebben bij het handelen op de beurs denk eens aan IQOption.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.