Jump to content

Wat is de beste cryptocurrencies strategie?


Nomore

Recommended Posts

De laatste 12 maanden ben ik me elke dag wat verder aan het verdiepen in crypto's. Van simpelweg crypto's kopen om te 'hodlen' tot het arbitreren met futures. Uiteindelijk zoek je een strategie die past bij je risicobereidheid en verwachtingen omtrent crypto's.

Persoonlijk ben ik de laatste tijd meer bezig met staking en farming waarbij je je crypto voor langere periode vast zet en hier een vergoeding voor krijgt (3 tot 12 maanden en vergoedingen van 7% tot 500%). Dit doe ik met munten die ik eigenlijk ook wil vasthouden (hodl) maar in de tussentijd wel een extra rendement op kan behalen. Staking en farming brengt natuurlijk ook risico's met zich mee, zoals hacks van smart contracts en dergelijke.

Hoe ziet jullie crypto portfolio er uit en hoe handelen jullie hierin?

Link to comment
Share on other sites

Ik zie de Libero pagina en voelt als hetzelfde als het Wonderland verhaal. Hier heb ik zelf ook enkele duizenden euro's aan verloren (https://www.coindesk.com/markets/2022/01/27/wonderland-rattled-after-cofounder-tied-to-alleged-quadrigacx-190m-exit-scam/). Anderen waren ook WAGMI o.a. Ik zou daar niet teveel mee doen persoonlijk. 

De andere twee ken ik persoonlijk niet.

Ik doe staking in Merit Circle (NL project), Pocket Wallet (POKT), Orion Protocol (ORN), Cake via Pancakeswap en via Solfarm in Orca en SOL 

Link to comment
Share on other sites

Hmm zie dat ik een van mijn paradepaardjes niet had gemeld. Wel makkelijker achteraf maar dat is ANC icm UST. Gisteren is mijn inziens een mijlpaal een geweldige gamechanger geweest voor de crypto markt en met name Luna ecosysteem.
Voor mij het ultieme bodem signaal. Het is dat ik mijn hypotheek al maximaal heb verhoogd en alles van waarde verkocht heb maar ik ben all-in 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.