Jump to content

sportwedden met ZEBET, nu online op NL markt.


Recommended Posts

Het is 1 maart, en dat betekent dat er weer online weer ontwikkelingen zijn op de gokmarkt: namelijk zebet is online https://www.zebet.nl/nl/page/bonus met een welkomstbonus van 100% met een limiet van 50 euro. Eigenlijk niet heel bijzonder, maar ik denk dat ik hem wel neem, tenzij @TheGreatOnemisschien nog een leuke deal kan ritselen, voor ons Onetimers.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Probeer net te storten maar dat werkt niet (Ideal werkt niet zeggen ze) via mijn creditcard wel, maar komt geen bonus bij zebet. Net even support gebeld om te vragen maar wisten het ook niet. Ok maar wanneer komt die 50€ er dan bij?  (had ook 50€ gestort), ja dat weet ik niet, denk dat je eerst moet vrijspelen, ok en hoeveel dan vrijspelen, ja ik denk 1 keer 50€ inzetten? Ok, nou dan ga ik dat maar doen en komt het dan erbij de bonus, Ja ik denk het wel maar weet het niet zeker. 🙂

 

Net mijn eerste Live bet ingezet bij zebet, we gaan het zien. Zie ook dat je punten kan sparen voor freebets!

Schermafbeelding 2022-03-01 om 15.07.35.png

Schermafbeelding 2022-03-01 om 15.06.51.png

Link to comment
Share on other sites

53 minuten geleden zei casinoluis:

Het is 1 maart, en dat betekent dat er weer online weer ontwikkelingen zijn op de gokmarkt: namelijk ZeBet is online https://www.zebet.nl/nl/page/bonus met een welkomstbonus van 100% met een limiet van 50 euro. Eigenlijk niet heel bijzonder, maar ik denk dat ik hem wel neem, tenzij @TheGreatOnemisschien nog een leuke deal kan ritselen, voor ons Onetimers.

Ze willen nog geen deal, eerst het laag hangend fruit, ben bang dat het fruit net te hoog hangt, eerste indruk is niet al te best (voor de lage ODDS, als ik het even snel vergelijk met Betcity.

 

 

Schermafbeelding 2022-03-01 om 14.51.50.png

Schermafbeelding 2022-03-01 om 14.52.05.png

Link to comment
Share on other sites

24 minuten geleden zei TheGreatOne:

Probeer net te storten maar dat werkt niet (Ideal werkt niet zeggen ze) via mijn creditcard wel, maar komt geen bonus bij Zebet. Net even support gebeld om te vragen maar wisten het ook niet. Ok maar wanneer komt die 50€ er dan bij?  (had ook 50€ gestort), ja dat weet ik niet, denk dat je eerst moet vrijspelen, ok en hoeveel dan vrijspelen, ja ik denk 1 keer 50€ inzetten? Ok, nou dan ga ik dat maar doen en komt het dan erbij de bonus, Ja ik denk het wel maar weet het niet zeker. 🙂

 

Net mijn eerste Live bet ingezet bij Zebet, we gaan het zien. Zie ook dat je punten kan sparen voor freebets!

Schermafbeelding 2022-03-01 om 15.07.35.png

Schermafbeelding 2022-03-01 om 15.06.51.png

Het zou zomaar kunnen dat je al een account hebt bij Zeturf je niet als nieuwe klant gezien wordt? Wel slecht dat de klantenservice ook niet weet hoe het precies zit.

Link to comment
Share on other sites

Heb ze even gemaild of de bonus alleen voor nieuwe klanten is van Zebet/Zeturf en kreeg dit keurige antwoord:

Bedankt voor je bericht. De stortingsbonus bij zebet geldt alleen voor nieuwe klanten die geen ZEturf account hebben of in het verleden hebben gehad.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben ingelicht.


Ben bang dat je niks extra's krijgt, @TheGreatOne

Wel jammer dat bestaande klanten dus in wezen gestraft worden omdat ze al een account hadden. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Paar keer nu contact gehad om dingen te checken, te verifiëren en vooral te spelenn om hier een uitgebreide review over te schrijven.

 

1. Geen bonus gekregen en ga hem ook niet krijgen, je bent al klant (maar waar staat dat dan, nergens, maar je krijgt het niet) geen compensatie (leuk voor al die duizenden vaste klanten bij ze van Runnerz (ZeTurf)

2. Storten via Ideal niet mogelijk (moest via creditcard doen)

3. Geen Zepoints erbij na mijn inzet (soort van spaarsysteem), Ja geldt niet voor Live Betting, ok maar waar staat dat dan, nergens maar krijg je toch niet 🙂

4. Ok, ik wil uitbetalen, kan niet, ja u moet u hele stortingsbedrag 1 x rondspelen, ok zeg ik, prima waar kan ik dat vinden, nergens 🙂

5. Inzetten op wedstrijden hebben lagere odds dan bij de competitie, waarom is dat zo, nou we zijn klein en kunnen niet op tegen de Betcity's van deze wereld.

 

Goed even een uurtje bezig geweest en als je hier tegen aanloopt, terwijl ik denk ik de allereerste klant ben die van hun platform gebruik maakt word ik er niet erg opgewonden van, en dat in een markt met dadelijk 30 sportsaanbieders. We gaan het zien en volgen, wel mooi dat ze los zijn, extra reuring en weer een partij om in de gaten te houden.

 

Succes in Nederland zebet en hopelijk kunnen jullie de kinderziektes er snel uithalen en de trouwe klanten van ZeTurf toch iets tegemoet komen.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, TheGreatOne said:

....

3. Geen Zepoints erbij na mijn inzet (soort van spaarsysteem), Ja geldt niet voor Live Betting, ok maar waar staat dat dan, nergens maar krijg je toch niet 🙂

4. Ok, ik wil uitbetalen, kan niet, ja u moet u hele stortingsbedrag 1 x rondspelen, ok zeg ik, prima waar kan ik dat vinden, nergens 🙂

...

Je blijft er nog vrolijk onder met je smileys, vind het wel een beetje amateuristisch, schrik er wel van.

Link to comment
Share on other sites

Nou, als ik naar voetbal kijk kan ik dingen laten meewegen als blessures. Bij paarden kom ik niet verder dan dat het echt een gok is, en dat het paard dat met de odd korter bij 1 zit, meer kans gegeven wordt te winnen. Maar ik denk dat ik dat niet juist heb? Mijn vraag is dus, waar baseer je je bet op?

Vroeger bij HC, toen je daar nog SEGA paardenrace had, zette ik vaak in op "Long Shot" maar daar kwam ik niet ver mee.

Edited by K. Ronos (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

Wel teleurstellend inderdaad. Ze hebben zich zo lang voor kunnen bereiden en de site zelf was in bijvoorbeeld Frankrijk al lang live.

Lagere odds hanteren omdat je klein bent en niet tegen de Betcity's van deze wereld op kan is ook wel lachwekkend. Juist nu kan je nog marktaandeel veroveren. En 3% marge op 10 miljoen omzet is nog altijd meer euro's winst in vergelijking met 5% marge op 2 miljoen omzet.

Wat het paardenwedden betreft: het is maar net wat je leuk vindt. Zowel bij de totalisator (Zeturf) als de bookmakers die paardenraces aanbieden staan de paarden met hoge odds vaak nog steeds te laag aan het bord. Een paard dat 67/1 staat wint gemiddeld 1 op de circa 150 keer (ruwe inschatting) terwijl een paard dat 2/1 staat wel ongeveer de helft van de races zal winnen.

Voor de Nederlandse races ga ik zelf ook uit van informatie uit de uitgebreide voorbeschouwingen die worden gegeven in de streaming uitzending op een racedag. Vooral die van de baan van Wolvega is altijd leuk en uitgebreid en er worden speltips gegeven. Voordeel dat je in dezelfde totalisator pool als Frankrijk je weddenschappen op deze races plaatst en je als Nederlander een voordeeltje hebt als je de tips van de experts gebruikt in het maken van je keuzes. Maar let wel: ook de experts zitten er geregeld naast!

Pagina waar de streaming uitzending altijd te vinden is: https://www.victoriaparkwolvega.nl/livestream/

Zie de Youtube van Victoria Park Wolvega voor het archief: https://www.youtube.com/channel/UCXaKiOiEPWcfjoYUM3pp_ow

Edited by Ronald1982 (see edit history)
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...