Jump to content

Wijziging odds


driekwart

Recommended Posts

Oei oei TOTO vliegt hier uit de bocht.

Het is veel verstandiger als ze die weddenschap ongeldig verklaren zich beroepend op art 26b, nu passen ze de odds aan en gaan ze klachten krijgen van mensen die die weddenschap ook hebben en zeggen dat ze de mail niet gelezen hebben maar de gewijzigde odds niet acceptabel vinden.

Ik zie in artikel 26 (b) ook niet echt staan dat TOTO weddenschappen mag wijzigen, er staat weigeren of ongeldig verklaren

Ik heb van vóór de legalisering wel enkele malen gehad dat een weddenschap ongeldig verklaard werd op grond van een foutje, zowel vóór als ná het event.
Ook heb ik gezien dat een bookie waarvan ik de naam niet noem maar het rijmt op Jokerstars, de formulering van de weddenschap heel sneaky had gewijzigd maar de wedders hadden screenshots van de oorspronkelijke bet. Die weddenschappen zijn toen wel nog uitgekeerd op basis van de oorspronkelijke tekst.image.png.b024a3934723b69e215b4a1f0702746f.png 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

TOTO mag zich beroepend op hun reglement art. 26 de weddenschap ongeldig verklaren.
Nu heeft TOTO niet volgens hun eigen reglement gehandeld.

Even afgezien van toekomstige samenwerking tussen jou en TOTO, zou je het volgende kunnen doen:
- indien de weddenschap verliest, kun je je er op beroepen dat TOTO de weddenschap tegen het reglement in gewijzigd heeft.
Hier ga je niet mee akkoord en wil je inzet terug wegens ongeldige weddenschap.
- indien de weddenschap wint, kun je uitbetaling tegen de oorspronkelijke quotering eisen.

In het mailtje van TOTO staat namelijk ... "Hierdoor zijn wij genoodzaakt geweest de quotering aan te moeten passen" .

Dit komt goed uit dat TOTO dat zo formuleert, bookmakers passen quoteringen voortdurend aan en dit sluit aan op hetgeen wordt geregeld in artikel 34. Je kunt je beroepen op artikel 34 lid 4:
image.png.9a24bcb07af82761c3ac44c5023177b2.png

Je kunt er ook voor kiezen om niet te ageren tegen afhandeling van de weddenschap, ook al klopt het allemaal niet precies.

Edited by Rudi (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

Ik heb dankzij een tip in de casino killers app een mail gestuurd en ze geattendeerd op nummer 34 wat jij ook zei[mention=75]rudi[/mention]. Nu noh afwachten op de afhandeling daarvan..
Ik moet het toevallig gezien hebben 3uur voor de aftrap, maar denk niet dat TOTO zo snel terug reageerd. Laat afloop sws nog wel weten

Verstuurd vanaf mijn VOG-L29 met TapatalkScreenshot_20220303_222112.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hi Jan, we begrijpen dat het vervelend is dat een quotering aangepast word. Art. 34.4, waarnaar je verwijst, geeft uitleg hoe TOTO standaard omgaan met quoteringen. Quoteringen fluctueren, als dat het geval is, dan blijf jij spelen voor de quotering die op het moment van plaatsen weddenschap actief was. Stel je zet in op Barcelona voor quotering 2.00 en deze veranderd in de loop van de dag naar 1.80 dan blijft de quotering staan. Deze situatie was echter niet standaard. Op het moment dat TOTO door welke reden dan ook een foutieve quotering aanbied, overruled art. 26 eerder genoemd artikel. Hierdoor hebben wij het recht de weddenschap ongeldig te maken of quotering aan te passen naar een die marktconform is. We hebben iedere speler die een inzet heeft geplaatst met een foutieve (te hoge) quotering de kans gegeven om weddenschap te annuleren. ^Raoul

Dit is de uitleg van TOTO....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.