Jump to content

Fan tokens


Brunsie

Recommended Posts

Tussen sport en crypto currencies bestaat al langer een steeds inniger wordende band. Veel sportclubs, vooral raceteams, kijken naar de cryptomarkt als een potentiële pot met goud qua sponsoring. Ook op een andere manier worden sport en crypto aan elkaar gekoppeld: Fan tokens.

Fan tokens worden ontwikkeld op basis van cryptomunten en dienen fans nog meer te engageren bij de sportteams waar ze voor supporteren. Er kan achter ook in fan tokens gehandeld worden. Tijdens het researchen voor een stuk op OneTime.nl ben ik enthousiast geworden over fan tokens. Je kunt ze kopen van de clubs en teams waar je een klik mee hebt en waarmee je met de tokens een beperkte invloed kunt verkrijgen, maar je kunt ook tokens kopen van teams waar je sportief niets mee hebt, maar waarvan je verwacht dat er wat te verdienen valt in het handelen met deze munten. 

Wat bepaalt de prijs van de munt? Hebben sportieve successen invloed? Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen naar fan tokens. Ik ga er zelf een aantal kopen en beschrijven wat ik er qua houden, handelen en rendement mee bereik.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...