Jump to content

Jaaaa we hebben een deal en een linkje


TheGreatOne

Recommended Posts

17 uur geleden zei DeValsspeler:

Via support de e-mail verificatie gelukt en nu loop ik vast bij account verificatie. Document wordt niet geaccepteerd (zelfde document als waarmee ik bij andere casino's wel geverifieerd ben). Lekkere eerste indruk.

Dat lukte mij ook niet vanmorgen. Maar geannuleerd. Nu geen idee waar ik dat kan afronden. Maar, ik mocht wel storten en deelnemen aan squads... 

Edited by SupremacyNL (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

17 uur geleden zei SupremacyNL:

Dat lukte mij ook niet vanmorgen. Maar geannuleerd. Nu geen idee waar ik dat kan afronden. Maar, ik mocht wel storten en deelnemen aan squads... 

Na mail na support dat email verificatie niet lukte antwoord dat mijn mail nu was geverifieerd. Toen meteen maar laten weten dat de documenten niet werden geaccepteerd en daar kreeg ik weer antwoord op dat ik nu ook helemaal was geverifieerd.

Gestort en voor de welkomstbonus dacht ik slim te zijn en in te zetten op een player special waar ook een promo voor gold, maar kreeg toen alleen die promo en niet de welkomstbonus. Dat zal dan wellicht bij een volgende inzet wel komen. Squads ook gelukt en mijn spelers zijn €50 per doelpunt waard, dus hopelijk zijn ze een beetje in vorm. :) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.