Spring naar bijdragen

Jaaaa we hebben een deal en een linkje


TheGreatOne

Aanbevolen berichten

17 uur geleden zei DeValsspeler:

Via support de e-mail verificatie gelukt en nu loop ik vast bij account verificatie. Document wordt niet geaccepteerd (zelfde document als waarmee ik bij andere casino's wel geverifieerd ben). Lekkere eerste indruk.

Dat lukte mij ook niet vanmorgen. Maar geannuleerd. Nu geen idee waar ik dat kan afronden. Maar, ik mocht wel storten en deelnemen aan squads... 

bewerkt door SupremacyNL (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

17 uur geleden zei SupremacyNL:

Dat lukte mij ook niet vanmorgen. Maar geannuleerd. Nu geen idee waar ik dat kan afronden. Maar, ik mocht wel storten en deelnemen aan squads... 

Na mail na support dat email verificatie niet lukte antwoord dat mijn mail nu was geverifieerd. Toen meteen maar laten weten dat de documenten niet werden geaccepteerd en daar kreeg ik weer antwoord op dat ik nu ook helemaal was geverifieerd.

Gestort en voor de welkomstbonus dacht ik slim te zijn en in te zetten op een player special waar ook een promo voor gold, maar kreeg toen alleen die promo en niet de welkomstbonus. Dat zal dan wellicht bij een volgende inzet wel komen. Squads ook gelukt en mijn spelers zijn €50 per doelpunt waard, dus hopelijk zijn ze een beetje in vorm. :) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.