Jump to content

Speel met Ronaldhino bij Circus!


Rudi

Recommended Posts

image.png.9413cb5255e6dcd5e0571c56f2f01504.png

Ronaldinho heeft samen met Circus geweldige promoties voor je opgesteld!

Eén van de grootste voetbal trukendozen allertijden tekent bij Circus! En omdat jij voor Circus hebt gekozen en we daar enorm trots op zijn, willen wij dit spectaculaire transfernieuws uiteraard als allereerste met jou delen!

Speciaal voor jou als speler bij Circus, heeft Ronaldinho een persoonlijke welkomstboodschap!

Ronaldinho heeft het rugnummer 10 tijdens zijn carrière meer dan eer aangedaan door met speels gemak zijn tegenstanders uit te spelen en zijn teamgenoten in stelling te brengen. En om nu ook jou in stelling te brengen heeft Ronaldinho met zijn speelsheid en het rugnummer 10 als inspiratiebron, mooie sportsbook promoties voor je klaarstaan;

  • Een door Ronaldinho zelf gekozen 'Match of the Week' waar jij een freebet van € 10 kunt verdienen, inclusief handige statistieken!
  • Een dagelijkse BetXtra van +10%, het rugnummer van Ronaldinho bij onder andere Barcelona, PSG en het Braziliaanse nationale elftal.
  • Een wekelijks terugkerend 'Ronaldinho's betting toernooi', waar je het tegen andere Circus spelers opneemt om mooie prijzen in de wacht te slepen.

Kortom, als speler bij Circus maak jij exclusief gebruik van deze unieke samenwerking en heb jij net zoveel plezier tijdens het spelen en betten als Ronaldinho dat had op het voetbalveld!

Betje zetten? Doe het verantwoord.

*Ronaldinho's Match of the Week is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.
*De betting toernooien zijn alleen toegankelijk voor spelers van 24 jaar en ouder.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Persoonlijk twijfel ik of het voor de Nederlandse markt van toegevoegde waarde is. Dan doen de "anderen" het m.i. beter door zich meer Nederlands te profileren.

Niet dat een BN'er met de duim omhoog mij aanspoort om bij een bepaalde aanbieder te gaan spelen, dat is namelijk: aanbod, gebruiksvriendelijkheid (er zijn sites die de hele tijd crashende games hebben) en met name: PROMOTIES! :D

Circus is wat mij betreft een beetje tegenvallend, wat dat betreft. Ze "lokken" mijn nog niet met een goede aanbieding. Ook Ronaldhino niet ;) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.