Jump to content

Appflame


jordi-414

Recommended Posts

Hallo allemaal, 

Het is een tijdje geleden dat ik hier actief was, maar stiekem mis ik de Onetime community (famillie). Natuurlijk heb ik ook zelf wat dingetjes ondenkt die misschien geld opleveren of het uitzoeken waard zijn. Net wou ik een nieuwe datingsapp downloaden want het is nog altijd drama in mijn liefdesleven. Ik zag een reclame van appflame hier zou je betaald krijgen om spelletjes te spelen natuurlijk meteen gedownload. 

Je krijgt punten per minuut dat je een spelletje speelt die hun voorstellen. Maar spelen wil zeggen gewoon aan hebben staan. Gegeven is dat je 1100 punten per minuut krijgt. Dat zijn 66000 punten per uur wat gelijk is aan +/-6 euro paypal tegoed. Misschien zie ik iets over het hoofd, maar ik ga het de komende tijd uitproberen en ook zeker proberen uit te betalen. 

Kennen jullie meer van deze apps of is dit oplichting? Ben razend benieuwd naar jullie ervaringen. 

Ohja en welkom terug allemaal! 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Hé Jordi,

Welkom terug dan maar! Ik heb even gegoogeld en het schijnt inderdaad legit te zijn! Wel lees ik een hoop recensies waar mensen maar de helft van de belofte punten krijgen. Dus heel rendabel lijkt het me niet, tenzij je een manier vindt het de spelletje automatisch te spelen en er zelf geen tijd aan kwijt bent! :) Maar alsnog, het is gratis geld..dus ben benieuwd hoe hard het gaat bij jou!

Groetjes Jaimy

Link to comment
Share on other sites

1 uur geleden zei SmartAce:

Heel vaak bij dit soort apps krijg je veel in het begin en als je vlak bij je doel bent droogt het op. Ook heel vaak kun je pas bij een vrij hoog miminum cashen.

Beide niet het geval kan nu al 3 euro uitcashen en probeer het pas 2 uur en staat gewoon naast me aan. Je hoeft het spelletje niet echt te spelen gewoon aan hebben staan. 

Screenshot_20220610_124813_online.appflame.app.jpg

Link to comment
Share on other sites

Gisteren eens 4h laten aanstaan op me telefoon terwijl ik pakketjes was aan het inpakken toch 6.75 euro verdiend. Helaas gaan de spelletjes naar verloop van tijd minder punten opleveren per minuut dat je speelt maar toch blijft het gratis geld. Zo krijg je in begin 900 punten per minuut nu zit ik bij sommige spelletjes nog maar op 100.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.