Jump to content

Klantenservice Toto - je gaat bijna denken dat het van de overheid is ...


Hansheem

Recommended Posts

Hoi allen! 

Jullie kennen het wel, dat gevoel? Dat gevoel dat je bekruipt als je een discussie hebt met iemand waarin je weet dat je gelijk hebt... Elke zin die je uitspreekt klotst over van rechtvaardigheid en elk argument dat je op tafel legt is er een die zelfs Teflon Mark niet zou kunnen ontkrachten. 

Ja ... DAT GEVOEL! --> kleine disclaimer, ik ben al een tijdje getrouwd dus dit gevoel was me niks vreemds, maar bij de TOTO heeft het wel een nieuwe dimensie gekregen. 

"Wat is er dan gebeurd?" hoor ik iedereen nu stampend op het toetsenbord vragen - aller, dat zal ik eens uit de doeken doen: 

Het is Roland Garros en zoals jullie weten moet er dan gegokt worden. We gaan altijd voor de krenten uit de pap, de kersjes op de taart, de uitzondering die de regel bevestigd en ja... we zoeken zelfs naar dat ene goudklompje dat nog in het doucheputje tussen de haren verstopt zit. (die laatste is speciaal voor eenieder die graag visueel denkt). 

Kudermetova - Bardosa ..... een wedstrijd die mij geld ging opleveren. Kudermetova bezig met een goed seizoen, Bardosa wereldtop maar licht geblesseerd en dus niet op haar sterkst, zelfs niet op haar favoriete ondergrond. Die zou best wel eens een setje kunnen gaan verliezen dus en tegen een quotering van 1.96 ... easy money! En zo geschiedde: 

image.png.85a15f9aa3a7f2a29173f21ea56d2d88.png

Helaas, zoals jullie kunnen zien is deze weddenschap gevoid, de blessure van Bardosa bleek toch iets te hefig te zijn en na het verliezen van de eerste set heeft de pijp aan Maarten gegeven. Jammer, geld teruggekregen en geen freebet ontvangen van de RG actie op TOTO

Niet veel later raak ik in gesprek met ons zeer gewaardeerde leden Rudi en Skale op Discord (JOIN HET!) en komen we tot de conclusie dat deze void compleet tegen de reglementen is. Immers... set 1 is gespeeld en gewonnen door onze "tova-naar". Voor de snelle rekenaars onder ons betekend dit dus dat de stand virtueel +2.5 sets is en dat betekent hoe dan ook een overwinning voor mijn speler, het resultaat is dus al bereikt. YES! 🤑

Even snel met hulp van bovengenoemde de reglementen erbij gepakt en ja, mijn weddenschap is inderdaad kaviaar en geen voedselbank. 

image.png.1c909fa2e57875c633c716eef48b2219.png

Vier horlepieps, twee polonaises en een toast met ranja later komt echter het besef... Ik moet met TOTO in conclaaf om dit op de lossen....fuuuuuuuuchsia 

Goed.. lang verhaal kort ik duik meteen de livechat in om dit varkentje te wassen! ... ow wacht ... ik bedoel ik stuur meteen een berichtje via de facebook messenger en leg de situatie uit. Uiteraard overspoel ik onze vrienden met screenshots, uitleg, context, verklaringen en lovende woorden (conform het boekje) en ga ik er vanuit dat dit natuurlijk binnen een poep en een scheet is opgelost. 

a few moments later - Create meme - Meme-arsenal.com 

om precies te zijn 1 dag later (best netjes) ... krijg ik deze reactie: 

image.png.6864919d6614401642ab6407eb706fb4.png

Tja... dus? conclusie? Kan ik een restaurantje boeken? Mijn kind nieuwe schoenen geven? Zou ik dan eindelijk eens een halve m3 gas kunnen betalen? "hallo? Nina? are you there?"
Nee... die was al gevlogen natuurlijk en dus kwam er weer een reactie. 

image.png.37e798514f4598f9d3213fd269645c8e.png

Goed.... lang verhaal kort, ik kreeg een reactie van Sanjay, of ik de weddenschap ID wilde doorsturen (pas 2 keer gedaan dus logisch dat hij daar naar vraagt). 
Vervolgens Luke die aangeeft dat ze er naar gaan kijken.
Vervolgens Robert dat er is gekeken en dat ze hem als verloren beschouwen, bij vragen kan ik bellen en staan ze me te woord. 

Uiteraard is nu inmiddels een ware mr. Frank Visser in me naar boven gekomen en ga ik voor gerechtigheid. In al mijn frustratie raap ik al mijn "Willibrord Frequin" moed bij elkaar en bel ik onze vrienden van de TOTO. Na een vriendelijke dame te hebben gesproken word ik doorverbonden alwaar ik de geweldige uitspraak krijg: "Ja ik zie dat u dit al heeft aangekaart via de chat, wat verwacht u nu van mij? Ik mag mij niet mengen in lopende klachten".... 

Ik stuur nog een bericht in de chat en zowaar! Een inhoudelijk antwoord: 

image.thumb.png.011fb6c558d975fac91b390f0bf85d81.png

Wacht... dus als ik een +1.5 had gehad had ik gewonnen? aaaaaah shit zeg, dat is nou jammer, had ik bijn.... HOLD ON A MINUT! *Rewind* 

image.png.5076a696df624cff87034e8765e5ede3.png

Ik heb een +1.5 !! Meteen vlieg ik weer in de pen: 

image.png.f3efd911a5928e0741ef401ffd1ed126.png

Inmiddels lopen de tranen over mijn wangen...hoe ver moet je gaan voor 2 tientjes? Ik ben er zo klaar mee. Dit voelt een beetje discussiëren met iemand die beweert dat de aarde plat is of dat vogels niet bestaan... zinloze verspilling van energie, frustratie en tijd...dat ze stikken in die 20 euro. 

Echter...ik ben niet voor niets een geldwolf, een schraper en een onetimer. recht is recht, krom is krom en ik geef niet op! Als een verslagen bokser zet ik mezelf recht. de 9e seconde is geteld, de witte handoek was al bijna in de ring gesmeten maar NEE, niet deze keer, niet bij mij !! 😠

Ik besluit een email te sturen naar een inmiddels achterhaald adres van de klantenservice. Het is een lange email waarin ik als een echte advocaat het dossier zorgvuldig opbouw met bewijsstukken, verklaringen en timelines. Ik ben Johnny fucking Depp en jullie zijn Amber fucking Heart! They will not break me! 

Na 4 dagen komt een reactie...Robert, met precies hetzelfde verhaal als eerst. Het is een -1.5 en dus een void. 🤐
En ja, ook na een antwoord komen zowel Dyonnes als Yves met dezelfde respons dat mijn weddenschap toch echt een -1.5 is en dat ik alleen een +1.5 had gewonnen. 

Even ter verduidelijking... als ik de underdog met een -1.5 had gespeeld was de quotering niet 1.94 maar een flink stuk hoger..maar dat terzijde. 

Na overleg met mijn juridisch team aan specialisten op Discord, komen we tot de conclusie dat er nog maar 1 optie is. Nog 1 keer reageren met daarin de dreigementen dat ik mij na deze poging ga wenden tot andere oplossingsrichtingen, lees: ombudsman en twitter en ja... zelfs als het moet schroom ik niet om ook nog de fking snelweg te blokkeren TOTO boekjes op de middenberm in de fik te steken! 🤪

Blijkbaar.... blijkbaar raakt ik een gevoelige snaar want nog geen dag later kreeg ik dit antwoord: 

image.png.95dd25a722016b2a90e42c06affc72e9.png

🤯 🤯 🤯 🤯 🤯 🤯 🤯 🤯

Ja... ik heb dus gewoon gelijk gekregen.... wow .... levenswerk voltooid? Zo voelt het in ieder geval wel. Vol ongeloof check ik mijn saldo en ja hoor... -22,50 en + 43,65. 

erg blij met dit resultaat, echter lijkt het er wel op dat ik meteen op een zwarte lijst sta want de gehele twee weken erna (tot afgelopen maandag) geen enkele promotie gekregen. Maar ach, het recht heeft zege gevierd en daar draait het om natuurlijk. 

Ik ga vanmiddag in ieder geval weer een keertje fatsoenlijk lunchen en daar ben ik de Discord community erg dankbaar voor want door hun tips en tricks kon ik dit magistrale resultaat behalen!

Nu kan ik eindelijk rustig genieten van .... wacht eens even!? Nu de weddenschap afgehandeld is hoor ik ook nog een freebet te krijgen!! 😐😜

To be continued 😡😤 shared by poszi on We Heart It

 

  • Like 8
  • Thanks 2
  • Haha 5
Link to comment
Share on other sites

👍 Leuk geschreven verhaal en ontzettend knap dat je telkens de moeite hebt genomen om deze kwestie op een nette wijze door te zetten bij TOTO!

Mijn indruk van de klantendienst van TOTO (en sommige aanbieders) is dat die vooral is ingericht op het oplossen van veel voorkomende, eenvoudige kwesties.
Zoals probleempjes bij registratie en eenvoudige bonus kwesties. Iets verder gaande kwestie worden niet adequaat afgehandeld.
Hier heb ik het afgelopen half jaar zelf ook ruime ervaring in opgedaan helaas. Misschien maak ik er ook eens een thread over aan, het is echt heel erg slecht. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Lees dit nu pas wat een schitterend mooi geschreven verhaal, ik hoop (eigenlijk uuteraard niet) dat je vaker tegen problemen loopt en dat deelt hier:) Maar top dat je je gelijk hebt gekregen hoor en denk idd dat je vanaf nu wel kunt fluiten naar de promoties. Dus eigenlijk is 1x klacht insturen, geen gehoor dan dreigen met ombudsman

Verstuurd vanaf mijn VOG-L29 met Tapatalk

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Holy moly wat zeg je nu ? Aarde niet plat ? Graag bewijs ! 

V.w.b. je volhardendheid je hebt groot gelijk,  als nou laten we zeggen 100.000 mensen 20 euro op deze weddenschap hadden ingezet praat je al snel over tonnen, ik bedoel maar. 

Fijne dag

 

Toegevoegd ; voor die freebet met gestrekt been erin en niet over je heen laten lopen, succes. 

Edited by Low-roller (see edit history)
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Op 29-6-2022 om 09:48 zei Heem:

Hoi allen! 

Jullie kennen het wel, dat gevoel? Dat gevoel dat je bekruipt als je een discussie hebt met iemand waarin je weet dat je gelijk hebt... Elke zin die je uitspreekt klotst over van rechtvaardigheid en elk argument dat je op tafel legt is er een die zelfs Teflon Mark niet zou kunnen ontkrachten. 

Ja ... DAT GEVOEL! --> kleine disclaimer, ik ben al een tijdje getrouwd dus dit gevoel was me niks vreemds, maar bij de Toto heeft het wel een nieuwe dimensie gekregen. 

"Wat is er dan gebeurd?" hoor ik iedereen nu stampend op het toetsenbord vragen - aller, dat zal ik eens uit de doeken doen: 

Het is Roland Garros en zoals jullie weten moet er dan gegokt worden. We gaan altijd voor de krenten uit de pap, de kersjes op de taart, de uitzondering die de regel bevestigd en ja... we zoeken zelfs naar dat ene goudklompje dat nog in het doucheputje tussen de haren verstopt zit. (die laatste is speciaal voor eenieder die graag visueel denkt). 

Kudermetova - Bardosa ..... een wedstrijd die mij geld ging opleveren. Kudermetova bezig met een goed seizoen, Bardosa wereldtop maar licht geblesseerd en dus niet op haar sterkst, zelfs niet op haar favoriete ondergrond. Die zou best wel eens een setje kunnen gaan verliezen dus en tegen een quotering van 1.96 ... easy money! En zo geschiedde: 

image.png.85a15f9aa3a7f2a29173f21ea56d2d88.png

Helaas, zoals jullie kunnen zien is deze weddenschap gevoid, de blessure van Bardosa bleek toch iets te hefig te zijn en na het verliezen van de eerste set heeft de pijp aan Maarten gegeven. Jammer, geld teruggekregen en geen freebet ontvangen van de RG actie op Toto

Niet veel later raak ik in gesprek met ons zeer gewaardeerde leden Rudi en Skale op Discord (JOIN HET!) en komen we tot de conclusie dat deze void compleet tegen de reglementen is. Immers... set 1 is gespeeld en gewonnen door onze "tova-naar". Voor de snelle rekenaars onder ons betekend dit dus dat de stand virtueel +2.5 sets is en dat betekent hoe dan ook een overwinning voor mijn speler, het resultaat is dus al bereikt. YES! 🤑

Even snel met hulp van bovengenoemde de reglementen erbij gepakt en ja, mijn weddenschap is inderdaad kaviaar en geen voedselbank. 

image.png.1c909fa2e57875c633c716eef48b2219.png

Vier horlepieps, twee polonaises en een toast met ranja later komt echter het besef... Ik moet met Toto in conclaaf om dit op de lossen....fuuuuuuuuchsia 

Goed.. lang verhaal kort ik duik meteen de livechat in om dit varkentje te wassen! ... ow wacht ... ik bedoel ik stuur meteen een berichtje via de facebook messenger en leg de situatie uit. Uiteraard overspoel ik onze vrienden met screenshots, uitleg, context, verklaringen en lovende woorden (conform het boekje) en ga ik er vanuit dat dit natuurlijk binnen een poep en een scheet is opgelost. 

a few moments later - Create meme - Meme-arsenal.com 

om precies te zijn 1 dag later (best netjes) ... krijg ik deze reactie: 

image.png.6864919d6614401642ab6407eb706fb4.png

Tja... dus? conclusie? Kan ik een restaurantje boeken? Mijn kind nieuwe schoenen geven? Zou ik dan eindelijk eens een halve m3 gas kunnen betalen? "hallo? Nina? are you there?"
Nee... die was al gevlogen natuurlijk en dus kwam er weer een reactie. 

image.png.37e798514f4598f9d3213fd269645c8e.png

Goed.... lang verhaal kort, ik kreeg een reactie van Sanjay, of ik de weddenschap ID wilde doorsturen (pas 2 keer gedaan dus logisch dat hij daar naar vraagt). 
Vervolgens Luke die aangeeft dat ze er naar gaan kijken.
Vervolgens Robert dat er is gekeken en dat ze hem als verloren beschouwen, bij vragen kan ik bellen en staan ze me te woord. 

Uiteraard is nu inmiddels een ware mr. Frank Visser in me naar boven gekomen en ga ik voor gerechtigheid. In al mijn frustratie raap ik al mijn "Willibrord Frequin" moed bij elkaar en bel ik onze vrienden van de Toto. Na een vriendelijke dame te hebben gesproken word ik doorverbonden alwaar ik de geweldige uitspraak krijg: "Ja ik zie dat u dit al heeft aangekaart via de chat, wat verwacht u nu van mij? Ik mag mij niet mengen in lopende klachten".... 

Ik stuur nog een bericht in de chat en zowaar! Een inhoudelijk antwoord: 

image.thumb.png.011fb6c558d975fac91b390f0bf85d81.png

Wacht... dus als ik een +1.5 had gehad had ik gewonnen? aaaaaah shit zeg, dat is nou jammer, had ik bijn.... HOLD ON A MINUT! *Rewind* 

image.png.5076a696df624cff87034e8765e5ede3.png

Ik heb een +1.5 !! Meteen vlieg ik weer in de pen: 

image.png.f3efd911a5928e0741ef401ffd1ed126.png

Inmiddels lopen de tranen over mijn wangen...hoe ver moet je gaan voor 2 tientjes? Ik ben er zo klaar mee. Dit voelt een beetje discussiëren met iemand die beweert dat de aarde plat is of dat vogels niet bestaan... zinloze verspilling van energie, frustratie en tijd...dat ze stikken in die 20 euro. 

Echter...ik ben niet voor niets een geldwolf, een schraper en een onetimer. recht is recht, krom is krom en ik geef niet op! Als een verslagen bokser zet ik mezelf recht. de 9e seconde is geteld, de witte handoek was al bijna in de ring gesmeten maar NEE, niet deze keer, niet bij mij !! 😠

Ik besluit een email te sturen naar een inmiddels achterhaald adres van de klantenservice. Het is een lange email waarin ik als een echte advocaat het dossier zorgvuldig opbouw met bewijsstukken, verklaringen en timelines. Ik ben Johnny fucking Depp en jullie zijn Amber fucking Heart! They will not break me! 

Na 4 dagen komt een reactie...Robert, met precies hetzelfde verhaal als eerst. Het is een -1.5 en dus een void. 🤐
En ja, ook na een antwoord komen zowel Dyonnes als Yves met dezelfde respons dat mijn weddenschap toch echt een -1.5 is en dat ik alleen een +1.5 had gewonnen. 

Even ter verduidelijking... als ik de underdog met een -1.5 had gespeeld was de quotering niet 1.94 maar een flink stuk hoger..maar dat terzijde. 

Na overleg met mijn juridisch team aan specialisten op Discord, komen we tot de conclusie dat er nog maar 1 optie is. Nog 1 keer reageren met daarin de dreigementen dat ik mij na deze poging ga wenden tot andere oplossingsrichtingen, lees: ombudsman en twitter en ja... zelfs als het moet schroom ik niet om ook nog de fking snelweg te blokkeren Toto boekjes op de middenberm in de fik te steken! 🤪

Blijkbaar.... blijkbaar raakt ik een gevoelige snaar want nog geen dag later kreeg ik dit antwoord: 

image.png.95dd25a722016b2a90e42c06affc72e9.png

🤯 🤯 🤯 🤯 🤯 🤯 🤯 🤯

Ja... ik heb dus gewoon gelijk gekregen.... wow .... levenswerk voltooid? Zo voelt het in ieder geval wel. Vol ongeloof check ik mijn saldo en ja hoor... -22,50 en + 43,65. 

erg blij met dit resultaat, echter lijkt het er wel op dat ik meteen op een zwarte lijst sta want de gehele twee weken erna (tot afgelopen maandag) geen enkele promotie gekregen. Maar ach, het recht heeft zege gevierd en daar draait het om natuurlijk. 

Ik ga vanmiddag in ieder geval weer een keertje fatsoenlijk lunchen en daar ben ik de Discord community erg dankbaar voor want door hun tips en tricks kon ik dit magistrale resultaat behalen!

Nu kan ik eindelijk rustig genieten van .... wacht eens even!? Nu de weddenschap afgehandeld is hoor ik ook nog een freebet te krijgen!! 😐😜

To be continued 😡😤 shared by poszi on We Heart It

 

Alsof ik een spannend boek weg zit te lezen!

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.