Jump to content

Toernooi; geen punten gekregen


TV78

Recommended Posts

Meegespeeld met het toernooi van TOTO. Deze keer is Dog House megaways aan de beurt en is het de bedoeling om zoveel mogelijk bonusrondes te halen. Per free spin in een bonus krijg je een x-aantal punten. 

Eerste draai: 5 scatters! Koos helaas voor de sticky wilds. Ik was uit enthousiasme dat hele toernooi alweer vergeten, want anders had ik natuurlijk voor de raining wilds gekozen (= meer spins). Helaas, geen dikke prijs, maar wel meteen genoeg punten voor een top 100 positie in het toernooi, dacht ik.

Maar helaas, kreeg geen enkele punt voor deze bonus. Wel aan alle voorwaarden voldaan. Klantenservice gebeld en die wisten het ook niet: "We gaan het uitzoeken." Volgens de klantenservice heeft het geen nut om nog verder te spelen in dit toernooi. Wel gevraagd over een oplossing na te denken, want nu loop ik toch een prijsje mis en dat vind ik zonde. Ik ben benieuwd...

Iemand eerder hiermee te maken gehad? Wat was het probleem, en belangrijker: de oplossing?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.