Jump to content

Brunsie's TGIF Tips


Brunsie

Recommended Posts

De Keuken Kampioen Divisie is weer van start gegaan en belooft dit jaar spannender dat ooit te worden. Als we alleen al kijken naar de outright odds op het kampioenschap dan valt er in het seizoen 2022/23 veel geld te verdienen in de KKD.

Om dat geld binnen te slepen ga ik voortaan elke vrijdag een Thank God It's Friday (TGIF) tip op de Keuken Kampioen Divisie geven. Per speelronde beschouw ik één wedstrijd voor en zoek een lucratieve, haalbare weddenschap uit. Aanstaande vrijdag (12 augustus) gaat dit topic van start. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Voor de eerste Thank God it's Friday-tip uit de Keuken Kampioen Divisie reizen we vandaag af naar het Zuiden van het land. De verrassende nummer 3 van het afgelopen seizoen FC Eindhoven neemt het vanavond om 20.00u op tegen het gedegradeerde Willem II. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN.

FC Eindhoven
FC Eindhoven heeft het vertrek van 42 doelpunten (Sleegers, Van der Sande en Brym) knap opgevangen met het aantrekken van Naoufal Bannis (Feyenoord), Ozan Kökcü (Telstar) en Lamine Diaby-Fadiga (Paris FC). Achterin kwam de Portugese jeugdinternational Rodrigo Rego over van Sporting Portugal om de gelederen de versterken. Op het middenveld is Sven van Doorm de opvolger van Mathias Verreth en Jens van Son. Brian de Keersmacker bleef, alsook het centrale trio Maarten Pijnenburg, Collin Seedorf en Mawouna Amevor. Achterin staat opnieuw Nigel Bertrams. FC Eindhoven lijkt niet zo heel veel zwakker te zijn geworden ten opzichte van vorig seizoen en als trainer Rob Penders er opnieuw in slaagt om een eenheid van zijn elftal te maken, dan is er geen enkele reden te verzinnen waarom FC Eindhoven niet opnieuw in de top van Keuken Kampioen Divisie mee kan draaien. 

Willem II
Elf maanden geleden stond Willem II na een 2-1 overwinning op PSV op de tweede plaats in de Eredivisie. Daarna stortten de Tilburgers als een kaartenhuis in elkaar en met de toenemende degradatiezorgen werden zowel trainer Fred Grim als technisch directeur Joris Mathijsen de laan uitgestuurd. Kevin Hofland kon Willem II niet voor de Eredivisie behouden, maar krijgt wel het vertrouwen de TIlburgers terug naar het hoogste niveau te leiden. Dat moet gebeuren met een flink verbouwde selectie. Basisspelers als Timon Wellenreuther, Mats Köhlert en Che Nunnely vertrokken uit Tilburg. Onder andere Kostas Lamprou, Lucas Woudenberg, Erik Schouten, Nick Doodeman, Matthias Verreth en recentelijk Michael de Leeuw werden aangetrokken. Het is een ander Willem II dan vorig seizoen en hoewel de club niet de ultieme titelfavoriet is, zal Willem II ongetwijfeld een woordje mee gaan spreken in de top van de ranglijst. 

Voorbschouwing
Voor FC Eindhoven is het treffen met Willem II een graadmeter hoe ver het elftal van Penders is. Willem II zal na het gelijkspel tegen Jong PSV vorige week niet opnieuw punten willen laten liggen, maar gaat het in het Jan Louwers Stadion allesbehalve cadeau krijgen.

Brunsie's Betting Tip:
Beide teams scoren in de eerste helft (odds bij Unibet 4.10)

Link to comment
Share on other sites

MVV ontvangt vanavond in eigen stadion ADO Den Haag in de derde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. Het elftal van trainer Maurice Verberne versloeg afgelopen maandag NAC en hoopt vanavond op die zege voort te borduren. ADO bevindt zich na twee speeldagen al in crisisstemming. 

MVV
MVV is dit jaar op de Belgische tour gegaan. De club heeft geen euro uitgegeven op de transfermarkt, maar heeft in de diverse competities van onze Zuiderburen wel de nodige nieuwe spelers opgevist. Het hele keepersbestand is ververst en spits Koen Kostons keert na een avontuur bij het Zweedse Dalkurd FF terug in De Geusselt. De competitiestart tegen Jong AZ werd gemist, maar tegen NAC verraste MVV met spontaan voetbal en een keurige overwinning.

ADO Den Haag
Dirk Kuijt heeft als trainer van ADO Den Haag nog niet kunnen laten zien wat hij in zijn mars heeft. Ondanks diverse nieuwe spelers en het behoudt van spits Thomas Verheydt, die voor KKD-begrippen een astronomisch salaris schijnt te verdienen, heeft ADO de competitiestart compleet gemist. Tegen Heracles Almelo werd het elftal van Kuijt in de eerste helft van het veld geblazen: 4-0. Vorige week ging het ook tegen FC Den Bosch in de eerste helft mis. De 0-2 ruststand kon niet worden gerepareerd. Kuijt vraagt zich al openlijk af of zijn spelers wel kunnen leveren wat hij vraagt. 

Voorbeschouwing:
MVV zal met het nodige vertrouwen het veld opkomen, terwijl ADO bij het minste zuchtje tegenwind kwetsbaar zal blijken. Hoe langer het duurt dat ADO scoort, hoe groter de kans op een zege voor MVV. 

Brunsie's Betting Tip:
MVV wint (odds bij Unibet 3.20)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

De Graafschap is het nieuwe Keuken Kampioen Divisie seizoen teleurstellend begonnen. In de vierde speelronde komt kelderclub FC Dordrecht naar Stadion De Vijverberg voor een wedstrijd waar van Doetinchemse kant best wel enige druk op staat.

De Graafschap
Na een zeer teleurstellend 2021/22 en een vroege exit in de play-offs tegen FC Eindhoven moet het dit seizoen anders bij De Graafschap. Met Adrie Poldervaart heeft het de trainer waar het al twee seizoenen naar hengelde. Met Siem de Jong heeft een zeer gelouterde en ervaren middenvelder aangetrokken en met Jan Lammers, Alexander Büttner en Lion Kaak heeft het jongens van de club terug naar huis gehaald. In de Doetinchemse spits lopen met Charlison Benschop en Danzell Gravenberch ook geen pannenkoeken rond. Toch staat De Graafschap met 0 uit 3 achttiende en incasseerde Hidde Jurjus al negen tegentreffers. De 5-1 nederlaag tegen Jong Ajax afgelopen maandag was uiterst pijnlijk.

FC Dordrecht
FC Dordrecht moet het doen met heel andere mogelijkheden. Vorig jaar werd een nieuwe koers ingeslagen en met Leon Vlemmings werd er een ervaren beleidsmaker aangesteld. Michele Santoni werd aangesteld als hoofdtrainer en krijgt het vertrouwen om te bouwen aan zijn elftal. Na twee absolute rampjaren was de zeventiende plaats een stap in de goede richting. Dit seizoen hoopt FC Dordrecht weer een paar plaatsen te stijgen op de ranglijst. Een terugkeer naar de top is voor de Dordtenaren vanwege de financiële mogelijkheden een marathon en geen sprint.

Voorbeschouwing
Bij De Graafschap zal er best de nodige druk op staan op dit duel. Het kan mijns inziens twee kanten op: Of het wordt 5-0 en de crisis is bezworen of FC Dordrecht gaat met minimaal een punt naar huis. 

Brunsie's Betting Tip:
X2 (odds bij Unibet 4.30)

Link to comment
Share on other sites

Voor de vierde TGIF gaan we naar Breda waar vanavond NAC Breda en FC Eindhoven tegenover elkaar staan. Twee clubs die momenteel wel iets met elkaar hebben. Zo gingen Kaj de Rooij en Jort van der Sande van FC Eindhoven naar NAC en ging Feyenoord-huurling Bannis van het Rat Verlegh Stadion naar het Jan Louwers Stadion. De trainer van FC Eindhoven, Rob Penders, heeft een lang verleden bij NAC. Er staat dus best wat prestige op het spel vanavond.

NAC Breda
Na een heel teleurstellend seizoen is NAC het seizoen 2022/23 best aardig gestart. Van Helmond Sport en TOP Oss werd zoals men mag verwachten gewonnen en afgelopen weekend werd het sterke Roda JC in Kerkrade met 1-3 verslagen. NAC verloor op de tweede speeldag van MVV. 

FC Eindhoven
Ondanks het vertrek van de complete scorende voorhoede won FC Eindhoven tot nu toe alle competitiewedstrijden. De Eindhovenaren haalden afgelopen week Charles Andreas Brym verrassend terug op huurbasis. Nadeel voor de blauwwitten is het ontbreken van aanjager Brian de Keersmaecker die er enkele weken uit ligt met een voetblessure.

Voorbeschouwing
NAC uit is voor FC Eindhoven altijd lastig, maar de blauwwitten zijn een niet te onderschatten tegenstander. Eindhoven heeft een heel solide achterhoede en kan met Bannis, Brym en Kökcü aanvallend NAC pijn doen. Daar zet NAC met ex-Eindhovenaren De Rooij en Van der Sande werklust tegenover. Met volle tribunes kan het best eens gaan stormen in het Rat Verlegh Stadion

Brunsie's Betting Tip:
X (odds bij Unibet 3.40) 

Link to comment
Share on other sites

De vijfde TGIF werd vorig seizoen nog in de Eredivisie gespeeld, maar zowel PEC Zwolle als Willem II zijn er niet in geslaagd zich te handhaven op het hoogste niveau. PEC is na vijf wedstrijd koploper in de Keuken Kampioen Divisie en verspeelde nog geen punt. Willem II is minder goed aan het seizoen begonnen en verspeelde al de nodige punten.

PEC Zwolle
PEC is in een rechte lijn op weg naar het kampioenschap en laat weinig tot geen kruimels liggen. Het elftal van Dick Schreuder speelt herkenbaar en aanvallend voetbal en heeft een voorhoede waar mening trainer in de KKD jaloers op is. Toch is het veldspel nog niet altijd overtuigend en dat kan tegen goede tegenstanders problemen opleveren.

Willem II
In Tilburg zag men deze zomer een compleet elftal vertrekken en er kwamen veel nieuwe spelers voor terug. Aan trainer Kevin Hofland de taak om er een elftal van te maken. Dat is een proces van vallen en opstaan en dat is precies wat Willem II doet. De overwinning afgelopen week op ADO Den Haag toont dat Hofland met zijn team de goede richting op beweegt. 

Voorbeschouwing
PEC heeft het thuisvoordeel, maar Willem II gaat de Zwollenaren goed tegenstand bieden en zal in de omschakeling zeker hun kansen krijgen. 

Brunsie's Betting Tip:
X (odds bij Unibet 3.70)

Link to comment
Share on other sites

Voor de zesde TGIF gaan proberen onze Friday winning streak vast te houden. Daartoe kijken we naar Telstar tegen Heracles Almelo. Telstar is Telstar en zal ook dit seizoen in het rechterrijtje gaan eindigen. Voor Heracles Almelo geldt dat niets minder dan promotie goed genoeg is. Wat dat betreft hebben de Almeloërs al een paar keer hun neus gestoten.

SC Telstar
Telstar is zo'n beetje vergroeid met de Keuken Kampioen Divisie. De Witte Leeuwen spelen al sinds eind jaren '70 op het tweede niveau en er zijn geen aanwijzingen dat daar binnenkort verandering in komt. Andries Jonker is dit seizoen vervangen door Mike Snoei, die al eerder trainer was in Velsen. Hij zag met Sven van Doorm en Oczan Kökcü twee belangrijke spelers vertrekken naar FC Eindhoven. Wat rest is een selectie die zeker kan verrassen, maar te weinig stabiel zal blijken om echt mee te doen om de play-off plekken.

Heracles Almelo
Wie naar het basiselftal van Heracles kijkt ziet spelers met Eredivisie-kwaliteiten. Vooral de voorhoede loopt over van snelheid en scorend vermogen. Dan zijn gelijke spelen zoals tegen MVV en een 4-0 oorwassing tegen Jong Ajax eigenlijk niet te verklaren. Het maakt dat Heracles vooralsnog jager is en geen prooi. Dat hadden ze zich in Almelo wellicht anders voorgesteld.

Voorbeschouwing
Heracles heeft het voetballende vermogen om Telstar op eigen helft vast te zetten. Als het snel scoort, is het verzet uit Velsen wellicht snel gebroken en staat niets een stevige zege die Heraclieden in de weg.

Brunsie's Betting Tip:
3 Way Handicap start 1-0: Heracles (odds bij Unibet 3.40)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vandaag staat de negende speelronde in de Keuken Kampioen op het programma en als TGIF tip kijken we naar MVV tegen Willem II. MVV is uitstekend aan het seizoen begonnen, maar dat is de bookmakers nog even ontgaan. Willem II presteert nog niet op het niveau dat je van een kampioenskandidaat mag verwachten. 

MVV
'Us MVVke' is na een paar jaar sudderen terug in competitie. De Limburgers wonnen in eigen huis al van ADO Den Haag en NAC Breda en hielden titelfavoriet Heracles in Almelo knap op 2-2. Trainer Maurice Verberne brengt nieuw leven in het Limburgse spel en beschikt met Mart Remans, Sven Blummel en Koen Kostons over een behoorlijke aanval. 

Willem II
Trainer Kevin Hofland heeft zijn ideale elf nog niet gevonden. Met Jerermy Bokila en Michael de Leeuw heeft de Tilburgse selectie aan het eind van de transferperiode een kwalitatieve impuls gekregen. Dat is nodig ook want in de KKD komt het meer aan op aanvallen dan op tactisch de nul houden. Willem II staat op de vijfde plaats, maar gaat een heet avondje tegemoet in De Geusselt. MVV is thuis ijzersterk en kan de bookmakers, die een zege voor thuisploeg zeer hoog quoteren, nog wel eens verrassen. 

Brunsie's Betting Tip
1 (odds bij Bet365 5.75)

Link to comment
Share on other sites

Vandaag staat de tiende en laatste speelronde van de eerste periode op het programma. Heracles Almelo staat op pole position om periodekampioen te worden, maar treft in De Graafschap een tegenstander die zich eindelijk eens wil onderscheiden in de KKD. Daarom is onze tip van toepassing op PEC Zwolle, de ploeg die bij puntverlies van Heracles op het vinkentouw voor de periodetitel zit. PEC speelt de op papier gemakkelijkere uitwedstrijd tegen FC Dordrecht.

FC Dordrecht
FC Dordrecht is allang niet meer het lelijke eendje van de KKD, maar verandering heeft tijd nodig. De aanstelling begin vorig seizoen van technisch directeur Leon Vlemmings en trainer Michele Santoni heeft positieve verandering gebracht, maar een hoogvlieger is Dordrecht nog altijd niet. Bij tijd en wijle kan de club echter verrassen. Zo stuntte het vorige week tegen FC Eindhoven door in de blessuretijd een punt te pakken.

PEC Zwolle
PEC Zwolle leidde de eerste periode lange tijd, maar in het zicht van de haven werden de nodige punten verspeeld. Dat zorgt ervoor dat PEC periodewinst niet meer in eigen hand heeft. De ploeg van Dick Schreuder speelt nog altijd geen overtuigend voetbal en dat breekt het elftal de laatste weken op in de resultaten. De opdracht voor PEC vanavond is simpel: winnen met zo veel mogelijk doelpunten verschil.

Brunsie's Betting Tip
3 Way handicap start 1-0: PEC Zwolle (Odds 2.10 bij Bet365)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Vanavond trappen de Keuken Kampioen Divisieclubs de tweede periode op gang. In Maastricht staat de wedstrijd tussen het verrassende MVV en Jong PSV op het programma. Ik vind dat MVV stelselmatig onderschat wordt door de bookmakers en de odds op de wedstrijd van vandaag zijn daar geen uitzondering op.

MVV
MVV staat vierde op de ranglijst en daar is helemaal niets op af te dingen. De ploeg van trainer Maurice Verberne speelt goed voetbal en boekt mooie resultaten. Mart Remans en Koen Kostons zijn een doeltreffend duo aan Maastrichter kant. 

Jong PSV
Bij Jong PSV kan het vriezen en dooien. Dat is eigenlijk altijd zo bij de Eindhovense beloften, die dit seizoen onder leiding staan van Adil Ramzi. Voetbaltalent loopt er genoeg rond op De Herdgang, maar afhankelijk van de beschikbaarheid en mentale hardheid van de spelers gaan de beloften soms onherkenbaar onderuit. 

Brunsie's Betting Tip
MVV wint (odds 2.62 bij Bet365)

Link to comment
Share on other sites

Er staan maar een aantal wedstrijden op het programma op deze vrijdag in de Keuken Kampioen Divisie. De topper tussen Heracles Almelo en FC Eindhoven staat wel op het programma.

Heracles Almelo
Heracles heeft maar één doel: kampioen worden. De ploeg van John Lammers won de eerste periode, maar kreeg vorig weekend een dreun van PEC Zwolle. Ook afgelopen week in de beker ging het alles behalve gemakkelijk voor Heracles. Roda JC werd pas na strafschoppen verslagen.

FC Eindhoven
FC Eindhoven heeft zich na een reeks wat mindere resultaten herpakt en won vorig weekend met 10 man van TOP Oss. Afgelopen dinsdag werd Willem uitgeschakeld in het bekertoernooi. Voor een club die werkt met een budget van iets meer dan 3 miljoen euro, presteert FC Eindhoven al anderhalf jaar ver boven verwachting

Brunsie's Betting Tip
De grootste kracht van FC Eindhoven is defensieve stabiliteit. Het blok met keeper Bertrams en verdedigers Amevor en Peijnenburg is solide als Zwitsers staal. Heracles scoort het meeste in de competitie, FC Eindhoven krijgt het minste aantal doelpunten tegen. Het wordt geen wedstrijd met een torenhoge uitslag. Eindhoven mag hopen op een stuntje: X2 (odds 2.10)

Link to comment
Share on other sites

In verband met een korte vakantie waardoor ik er vrijdag niet ben, volgt de TGIF-tip van deze week vandaag al. Het kan er in mijn ogen maar één zijn.
PEC Zwolle staat tweede op de ranglijst, maar wint thuis lang niet alles. MVV staat derde en won de laatste twee uitwedstrijden die het speelde.

PEC Zwolle
De Zwollenaren bleven afgelopen maandag ternauwernood in het spoort van koploper Heracles Almelo door met 0-1 te winnen van Jong FC Utrecht. PEC haalt de punten, maar het kost af en toe echt veel moeite om tot het resultaat te komen. 

MVV
MVV is de verrassing van het seizoen en staat op een hele knappe derde plaats. De Maastrichtenaren behalen dit seizoen ook punten buiten de eigen Geusselt en dat maakt een enorm verschil op de ranglijst. MVV is degelijk en komt bijna in elke wedstrijd tot scoren.

Brunsie's Betting Tip
MVV is dit seizoen een cash cow voor de KKD-sports bettor. De club wordt stelselmatig onderschat door de bookmakers. Ook voor de wedstrijd tegen Zwolle staat een zege voor MVV boven de 8.00. Of MVV gaat winnen in Zwolle waag ik te betwijfelen, maar een gelijkspel is zeker realistisch. Ik tip dan ook X2 (odds 3.40 bij Bet365)

Link to comment
Share on other sites

Op 26-10-2022 om 08:36 zei Brunsie:

In verband met een korte vakantie waardoor ik er vrijdag niet ben, volgt de TGIF-tip van deze week vandaag al. Het kan er in mijn ogen maar één zijn.
PEC Zwolle staat tweede op de ranglijst, maar wint thuis lang niet alles. MVV staat derde en won de laatste twee uitwedstrijden die het speelde.

PEC Zwolle
De Zwollenaren bleven afgelopen maandag ternauwernood in het spoort van koploper Heracles Almelo door met 0-1 te winnen van Jong FC Utrecht. PEC haalt de punten, maar het kost af en toe echt veel moeite om tot het resultaat te komen. 

MVV
MVV is de verrassing van het seizoen en staat op een hele knappe derde plaats. De Maastrichtenaren behalen dit seizoen ook punten buiten de eigen Geusselt en dat maakt een enorm verschil op de ranglijst. MVV is degelijk en komt bijna in elke wedstrijd tot scoren.

Brunsie's Betting Tip
MVV is dit seizoen een cash cow voor de KKD-sports bettor. De club wordt stelselmatig onderschat door de bookmakers. Ook voor de wedstrijd tegen Zwolle staat een zege voor MVV boven de 8.00. Of MVV gaat winnen in Zwolle waag ik te betwijfelen, maar een gelijkspel is zeker realistisch. Ik tip dan ook X2 (odds 3.40 bij Bet365)

Had nou gewoon een overwinning van MVV durven tippen! :P

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

De vorige speelronde toonde aan dat in de Keuken Kampioen Divisie alles kan. Koploper Heracles Almelo leidde bij rust met 0-2 bij Almere City, maar ging in de tweede helft razendsnel onderuit. Omdat zelfs in de KKD een ezel zich doorgaans niet twee keer aan dezelfde steen stoot, tippen we vandaag een lucratieve zege voor de Almeloërs in Tilburg.

Willem II
Willem II heeft de aansluiting bij de top van de Keuken Kampioen Divisie inmiddels gevonden en zou bij een zege op Heracles de titelstrijd helemaal open kunnen gooien. Het team van Kevin Hofland heeft de kwaliteiten om het de koploper uit Almelo bijzonder lastig te maken. 

Heracles Almelo
Bij Heracles telt een gewaarschuwd mens voor twee. De Almeloërs hebben flink op hun donder gehad na de tweede helft in Almere en voelen de hete adem van MVV en PEC Zwolle in hun nek. Niets minder dan drie punten is goed genoeg vanavond, anders staat de koppositie op het spel.

Brunsie's Betting Tip
Heracles wint (odds 3.00 bij Bet365)

Link to comment
Share on other sites

Als er iemand in de Keuken Kampioen Divisie een overwinning nodig heeft, dan is het Dirk Kuyt wel. De trainer van ADO Den Haag voelt zijn stoelpoten met ieder negatief resultaat korter worden. De spelersgroep schreeuwt om oud-interim trainer Giovanni Franken. Met een nederlaag tegen Telstar kan de eerste trainersklus van Kuyt er zo maar eens op zitten.

Telstar
Telstar is Telstar en presteert dit seizoen als Telstar. Een leuke, gezellige club zonder al te veel ambities, maar een eigen mening en een eigen geluid. Telstar komt in eigen stadion vaak aardig voor de dag en is koning gelijke spelen in de KKD. Het deelde al in zes van de veertien gespeelde wedstrijden de punten met de tegenstander.

ADO Den Haag
Kuyt kende bij ADO een dramatische start en is nog altijd mijlenver verwijderd van de uitgesproken ambitie om voor promotie te spelen. ADO staat ontluisterend 17de op de ranglijst en verloor de laatste wedstrijden van Helmond Sport en VVV-Venlo, wat nou niet bepaald soepel draaiende ploegen zijn. De spelersgroep wil Giovanni Franken terug bij het eerste elftal, iets dat eerder door Kuyt niet als ideaal werd bestempeld. Het zorgt ervoor dat de verhoudingen in het Bingoal Stadion op scherp staan. 

Brunsie's Betting Tip
Gelijkspel (odds 3.50 bij Bet365)

Link to comment
Share on other sites

De voorlopig laatste TGIF tip gaat over de wedstrijd Helmond Sport - De Graafschap. Beide ploegen beleven een teleurstellend seizoen, maar voor beide teams zijn er lichtpuntjes aan de horizon te zien.

Helmond Sport
Het ambitieuze Helmond Sport kan en mag niet tevreden zijn met de 19e plaats op de ranglijst. Er werd flink geïnvesteerd in de spelersgroep (o.a. Tom Beugelsdijk), maar in de eerste seizoenshelft ging het van kwaad tot erger voor De Kattenmeppers. Trainer Sven Swinnen kon enkele weken geleden zijn biezen pakken. Onder zijn (tijdelijke) opvolger Tim Bakens won Helmond Sport vervolgens twee keer.

De Graafschap
De Graafschap haalde dit seizoen met Adrie Poldervaart de coach binnen die het langer op het oog had. De seizoensstart was echter dermate desastreus dat Poldervaart zich openlijk afvroeg of hij wel de juiste man op de juiste plek was. Sindsdien toont de club uit Doetinchem bij tijd en wijle tekenen van herstel, maar staat het met een selectie waarvan je minimaal een plek in subtop zou verwachten, nog altijd op een teleurstellende 14e plaats.

Brunsie's Betting Tip
Gelijkspel (odds 3.80 bij Bet365)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.