Jump to content

Netent komt met nieuwe Jimi Hendrix online slot


Recommended Posts

Na het daverende succes, en met name de extreme marketing campagne, van de online slot Guns n Roses heeft Netent een nieuwe rock gokkast klaar staan om in de markt te zetten. Jimi Hendrix zal de hoofdpersoon zijn in deze nieuwe speelautomaat die naar verwachting in september 2016 online zal komen in de verschillende online casino. Ook Motorhead lijkt ergens zijn opwachting te gaan maken met een online slot van Netent.

Hoe is jullie ervaring met de Guns n Roses gokkast en kijken jullie uit naar meer van deze online gokkasten?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ik vind de Jimi Hendrix slot leuker als die van GNR, speelt vlot, geregeld een leuke bonus.

payouts zijn niet zeer groot, maar ik bekijk het als een low variance slot waar je wel even met kan spelen en rond hetzelfde bedrag blijft.

vind de respins van de gitaren heel spannend, en die die expanding wild... LOVE IT

enkel moet NETENT afstappen van hun Coin prijzen , ben je blij dat je bonus krijgt, wil je zeker niet die domme coin bonus, begint zowat een eigenschap te worden, bij GNR, Koi princess, Jimi hendrix ... 

Link to comment
Share on other sites

Ik ben geen fan van de coin bonus maar ik snap wel waarom ze hem erin zetten. Omdat een van de vier bonussen (de coin bonus) altijd ruk is, ben je een stuk blijer en opgeluchter als je hem weet te vermijden. Dat geeft dus extra waarde aan de drie "goede" bonussen. Erg slim bedacht want het maakt het keuzeproces een stuk spannender dan wanneer je altijd een goede bonus zou pakken zonder kans op een poedelprijs. Ik ben dus geen fan, maar vind het wel een waardevolle toevoeging, al klinkt dat misschien een beetje vreemd.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.