Jump to content

Live Free bets alleen op bepaalde datum geldig‼


Arthur

Recommended Posts

Hier een waarschuwing gezien circus.nl een technisch mankement heeft.

Afgelopen week heb ik met een promotie meegedaan: "zet € 20,- in op de Champions League op dinsdag (min odds 1.6) en krijg een € 10,- live free bet op de Champions League voor de volgende dag". Ik heb deze promotie aangevinkt en de volgende dag had ik inderdaad een free bet. Het mooie was dat er bijstond dat de free bet geldig was tot 8 november, dus een week. Gezien de free bet een week geldig was besloot ik die te bewaren voor het weekend. Uiteindelijk stond in de voorwaarden wel dat het alleen op de woensdag geldig was.

Het blijkt dus zo te zijn dat het niet een week geldig is, dit kan technisch niet anders. Wees dus gewaarschuwd, want buiten dit technische mankement kunnen ze ook niets anders aanbieden (free bet, gratis spins of iets dergelijks). 

 

Link to comment
Share on other sites

Op 4-11-2022 om 20:28 zei Rudi:

Een live free bet op Champions League lijkt me eentje die je alleen op speeldagen kan inzetten, tot de finale zijn dat dinsdagen en woensdagen?

In dit geval bleek de free bet nog een aantal dagen geldig, maar achteraf bleek dat dus niet zo te zijn. De voorwaarden zijn dan doorslaggevend. Kortom, er zijn dus promoties die technisch niet goed uitgevoerd kunnen worden door circus.nl gezien hun systeem dat niet aankan. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.