Jump to content

Voorbeschouwing Qatar - Ecuador


Brunsie

Recommended Posts

Op zondag 20 oktober trappen gastland Qatar en het Zuid-Amerikaanse Ecuador het eerste duel van het WK voetbal 2022 af. Er zijn weleens aantrekkelijkere affiches voor de eerste wedstrijd op een WK geweest.

Qatar
Qatar heeft als gastland geen kwalificatiewedstrijden voor dit WK hoeven te spelen en dat is maar goed ook. De kans dat het Qatarese elftal de Aziatische voorronden overleeft zou hebben, is vrijwel nihil te noemen. Een WK in eigen land brengt echter hoge verwachtingen mee voor het elftal van de Spaanse bondscoach Felix Sanchez Bas. De Qatari zijn waarschijnlijk beter dan de bookmakers ze inschatten en kunnen in de eerste wedstrijd tegen Ecuador wellicht zelfs verrassen met een resultaat.

Ecuador
Tot een week geleden stond achter de deelname van Ecuador een klein vraagteken. De Zuid-Amerikanen hadden in de kwalificatiereeks een niet-speelgerechtigde speler opgesteld. Dat was tenminste de claim van twee andere landen. Hun protesten werden echter door zowel de FIFA als door het Internationale sporttribunaal CAS afgewezen waardoor het elftal van bondscoach Gustavo Alfaro 'gewoon' acte de presence geeft. Bekendste speler van Ecuador is spits Enner Valencia, die uitkomt voor de Turkse topclub Fenerbahce.

Prognose:
Qatar zal er veel aan gelegen zijn om niet te verliezen en met een tastbaar resultaat aan het toernooi te beginnen. Ecuador heeft geen wonderelftal en kan ook zomaar genoegen nemen met een puntje om positief aan het toernooi te beginnen.

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 3.25 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.58 bij BetCity)
Tip 3: Ruststand: 0-0 (odds 2.50 bij BetCity)
 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.