Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Qatar - Ecuador


Brunsie

Aanbevolen berichten

Op zondag 20 oktober trappen gastland Qatar en het Zuid-Amerikaanse Ecuador het eerste duel van het WK voetbal 2022 af. Er zijn weleens aantrekkelijkere affiches voor de eerste wedstrijd op een WK geweest.

Qatar
Qatar heeft als gastland geen kwalificatiewedstrijden voor dit WK hoeven te spelen en dat is maar goed ook. De kans dat het Qatarese elftal de Aziatische voorronden overleeft zou hebben, is vrijwel nihil te noemen. Een WK in eigen land brengt echter hoge verwachtingen mee voor het elftal van de Spaanse bondscoach Felix Sanchez Bas. De Qatari zijn waarschijnlijk beter dan de bookmakers ze inschatten en kunnen in de eerste wedstrijd tegen Ecuador wellicht zelfs verrassen met een resultaat.

Ecuador
Tot een week geleden stond achter de deelname van Ecuador een klein vraagteken. De Zuid-Amerikanen hadden in de kwalificatiereeks een niet-speelgerechtigde speler opgesteld. Dat was tenminste de claim van twee andere landen. Hun protesten werden echter door zowel de FIFA als door het Internationale sporttribunaal CAS afgewezen waardoor het elftal van bondscoach Gustavo Alfaro 'gewoon' acte de presence geeft. Bekendste speler van Ecuador is spits Enner Valencia, die uitkomt voor de Turkse topclub Fenerbahce.

Prognose:
Qatar zal er veel aan gelegen zijn om niet te verliezen en met een tastbaar resultaat aan het toernooi te beginnen. Ecuador heeft geen wonderelftal en kan ook zomaar genoegen nemen met een puntje om positief aan het toernooi te beginnen.

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 3.25 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.58 bij BetCity)
Tip 3: Ruststand: 0-0 (odds 2.50 bij BetCity)
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.