Jump to content

Voorbeschouwing Engeland - Iran


Brunsie

Recommended Posts

Maandag om 14.00u trappen Engeland en Iran poule B op gang. De Engelsen gelden als een van de favorieten bij de bookmakers, maar degradeerden onlangs naar de B-divisie in de Nations League. Waar in Nederland een nationale keepersdiscussie speelde, staat in Engeland bondscoach Gareth Southgate onder druk vanwege het handhaven van Manchester United-verdediger Harry Maguire. 

Engeland
De Engelsen haalden vorig jaar de EK-finale en hadden deze normaal gezien ook moeten winnen, maar tegenstander Italië toonde zich dodelijk effectief. Engeland kwalificeerde zich moeiteloos voor het WK, maar ging in de meest recente Nations League af als een gieter tegen Duitsland, Italië en Hongarije. Die laatste twee landen ontbreken op het WK. Daardoor is de euforie rondom bondscoach Southgate flink afgenomen. Voor de Engelse keuzeheer is het fijn om het WK tegen Iran te beginnen.

Iran
Het Iran van Feyenoorder Alireza Jahanbakhsh is voor de vierde keer in totaal en voor het eerst in 2006 aanwezig op de WK-eindronde. Met torenhoge verwachtingen zal het team van de Portugese coach Carlos Queiroz niet naar Qatar afreizen. Toch is Iran niet kansloos voor een plekje in de achtste finales. Het team moet daarvoor af rekenen met de Verenigde Staten en Wales. Engeland lijkt vooraf een maatje te groot. De deelname van Iran is controversieel. Vele voetbalprominenten vinden dat het land van deelname uitgesloten had moeten worden.

Prognose:
Wil Southgate de beruchte Engelse sportpers de mond willen snoeren, telt niet minder dan een zege voor de Engelsen. Met een voorhoede bestaande uit Raheem Sterling, Harry Kane en Phil Foden zouden de Engelsen snel afstand moeten kunnen nemen van Iran.

Tips:
Tip 1: 3-Way Handicap starts 0-1: Engeland (odds 2.08 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.18 bij BetCity)
Tip 3: Over 1.5 doelpunten in de eerste helft (odds 3.15 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.