Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Engeland - Iran


Brunsie

Aanbevolen berichten

Maandag om 14.00u trappen Engeland en Iran poule B op gang. De Engelsen gelden als een van de favorieten bij de bookmakers, maar degradeerden onlangs naar de B-divisie in de Nations League. Waar in Nederland een nationale keepersdiscussie speelde, staat in Engeland bondscoach Gareth Southgate onder druk vanwege het handhaven van Manchester United-verdediger Harry Maguire. 

Engeland
De Engelsen haalden vorig jaar de EK-finale en hadden deze normaal gezien ook moeten winnen, maar tegenstander Italië toonde zich dodelijk effectief. Engeland kwalificeerde zich moeiteloos voor het WK, maar ging in de meest recente Nations League af als een gieter tegen Duitsland, Italië en Hongarije. Die laatste twee landen ontbreken op het WK. Daardoor is de euforie rondom bondscoach Southgate flink afgenomen. Voor de Engelse keuzeheer is het fijn om het WK tegen Iran te beginnen.

Iran
Het Iran van Feyenoorder Alireza Jahanbakhsh is voor de vierde keer in totaal en voor het eerst in 2006 aanwezig op de WK-eindronde. Met torenhoge verwachtingen zal het team van de Portugese coach Carlos Queiroz niet naar Qatar afreizen. Toch is Iran niet kansloos voor een plekje in de achtste finales. Het team moet daarvoor af rekenen met de Verenigde Staten en Wales. Engeland lijkt vooraf een maatje te groot. De deelname van Iran is controversieel. Vele voetbalprominenten vinden dat het land van deelname uitgesloten had moeten worden.

Prognose:
Wil Southgate de beruchte Engelse sportpers de mond willen snoeren, telt niet minder dan een zege voor de Engelsen. Met een voorhoede bestaande uit Raheem Sterling, Harry Kane en Phil Foden zouden de Engelsen snel afstand moeten kunnen nemen van Iran.

Tips:
Tip 1: 3-Way Handicap starts 0-1: Engeland (odds 2.08 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.18 bij BetCity)
Tip 3: Over 1.5 doelpunten in de eerste helft (odds 3.15 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.