Jump to content

Voorbeschouwing USA - Wales


Brunsie

Recommended Posts

Maandag 21 november wordt afgesloten door de Verenigde Staten en Wales. Beide landen azen in poule B op de tweede plaats achter favoriet Engeland. Voor Wales-aanvoerder en sterspeler Gareth Bale wordt het een weerzien met een aantal collega's uit de Major League Soccer.

Team USA
Amerika is geen voetballand en hoe zeer ze het aan de andere kant van de oceaan ook proberen, ook dit WK gaan de Verenigde Staten geen hoge ogen gooien. De meerderheid van Team USA voetbalt op lager niveau in Europa. Enkel Serginho Dest (AC Milan), Christian Pulisic (Chelsea) en toptalent Weston McKennie (Juventus) spelen op Europees topniveau. Tegen Wales hoeft dat niet per se een probleem te zijn, want dat land is kwalitatief redelijk gelijkwaardig, maar als de VS tweede worden, wordt de achtste finale tegen de winnaar van poule A een lastig verhaal.

Wales
Wat voor de VS geldt ook voor Wales. De meeste basisspelers spelen op lager niveau. Nottingham Forest, de hekkensluiter in de Premier League, is met drie spelers hofleverancier van de selectie van Wales. Sterspeler Gareth Bale won de MLS Cup met Los Angeles FC, maar speelt daarmee op een lager niveau dan bij Real Madrid. Ook Wales zou tweede kunnen worden in Poule B en ook voor Wales kan de achtste finale in dat geval het eindstation zijn.

Prognose:
Als je er van uit gaat dat beide teams van Iran winnen en van Engeland verliezen, is dit meteen een cruciale wedstrijd voor beide landen die daarmee vooral niet zullen willen verliezen. Dat kan een doodsaaie wedstrijd opleveren waar de doelpunten weleens duur kunnen zijn.

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 3.10 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.54 bij BetCity)
Tip 3: BTS: Ja (odds 2.07 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.