Jump to content

Voorbeschouwing Argentinië - Saoedi-Arabië


Recommended Posts

Op dinsdag 22 november trappen Argentinië en Saoedi-Arabië poule C om 11.00u Nederlandse tijd op gang. Lionel Messi en zijn teamgenoten hadden zich geen fijnere opening van de WK eindronde kunnen wensen.

Argentinië
Argentinië wordt door de bookmakers tot een van de topfavorieten voor het winnen van de WK titel gerekend en dat komt niet alleen door de aanwezigheid van de in goede vorm verkerende Messi. Argentinië heeft grinta, wilskracht en durft smerig te spelen als de strijd daar om vraagt.  Het maakt de Argentijnen niet de meest verfijnde ploeg, maar wel levensgevaarlijk. Tegen Saoedi-Arabië hoeven Messi c.s. waarschijnlijk niet zo diep te gaan dat het gemeen hoeft te worden.

Saoedi-Arabië
Saoedi-Arabië is voor de vijfde keer, voor de eerste keer sinds 2006, aanwezig op de eindronde van het WK. Alleen bij het debuut op een eindronde, in 1994, slaagde de Saoedi's erin om de achtste finale te halen. Dat lijkt ook dit jaar een haast onmogelijke opgave. Met Mexico en Argentinië treft Saoedi-Arabië twee landen die simpelweg sterker zijn.

Prognose:
Argentinië zal snel willen scoren om zich in de rest van de wedstrijd zo min mogelijk in te hoeven spannen. De Argentijnen gaan er zeker geen galavertoning van maken. Saoedi-Arabië zal hopen op een punt, maar genoegen nemen met een kleine nederlaag.

Tips:
Tip 1: 3-Way handicap, starts 0-1: Argentinië (odds 1.50 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.45 bij BetCity)
Tip 3: Under 3.5 doelpunten (odds 1.49 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...