Jump to content

Voorbeschouwing Mexico - Polen


Brunsie

Recommended Posts

Voor Mexico en Polen start het WK op dinsdag 22 november om 17.00 uur. Bij beide landen, die hopen samen met Argentinië naar de achtste finales te gaan, staan 'Nederlandse spelers' aan de aftrap.  

Mexico
Het Mexicaanse elftal kent met Jorge Sanchez, Edson Alvarez (Ajax) en Erick Gutierrez (PSV) drie Eredivisiespelers in de selectie, maar namen als Andres Guardado, Hector Moreno en Hirving Lozana kent men in vooral Eindhoven en omstreken nog heel goed. Het aandeel Eredivisie spelers in de Mexicaanse selectie had nog hoger kunnen zijn, maar Feyenoord-spits Santiado Gimenez werd niet geselecteerd. Mexico heeft een goede, ervaren en talentvolle ploeg. Opvallend aan de Mexicaanse selectie is de leeftijd van de doelmannen. Deze zijn respectievelijk 37 (Guillermo Ochoa), 40 (Alfredo Talavera) en 35 (Rodolfo Cota) jaar oud.

Polen
Bij Polen zijn vanzelfsprekend alle ogen gericht op Robert Lewandowski. De spits toont dit seizoen aan ook buiten de Bundesliga goed op schot te kunnen zijn. Vanuit Eredivisie perspectief is het interessant om te kijken naar de prestaties van Feyenoord-middenvelder Sebastian Szymanski. Polen heeft een ervaren selectie met specifieke kwaliteiten en is zeker niet kansloos voor de achtste finales.

Prognose:
We verwachten een wedstrijd waarbij beide teams elkaar redelijk in balans zullen houden. Kansen zullen schaars zijn en deze wedstrijd kan weleens door één doelpunt beslist worden.

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 3.15 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.56 bij BetCity)
Tip 3: Rust: Under 0.5 doelpunten (odds 2.50 bij BetCity)

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.