Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Frankrijk - Australië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Frankrijk start op dinsdag 22 november om 20.00u aan het verdedigen van de wereldtitel die het in 2018 veroverde. De eerste tegenstander van Les Blues is Australië, dat zich met Denemarken en Tunesië hoopt te kunnen meten in de strijd om het twee achtste finale ticket in poule D.

Frankrijk
De Franse bondscoach Didier Deschamps verraste eerst door slechts 25 spelers op te nemen in zijn definitieve WK-selectie, maar heeft na de blessure voor Presnel Kimpemba eieren voor zijn geld gekozen en met Marcus Thuram en Axel Disasi twee vervangers opgeroepen. Van het team dat in 2018 de titel won zijn nog slechts elf veldspelers over. Belangrijke middenvelders als Paul Pogba en N'Golo Kanté missen het WK door blessures. Frankrijk behoort echter vanwege het aanvallende geweld van Karim Benzema, Olivier Giroud, Antoine Griezmann en natuurlijk Kylian Mbappé tot de favorieten voor de wereldtitel.

Australië
Veel minder starpower zien we aan de kant van de Australiërs. Bondscoach Graham Arnold selecteerde 26 spelers waarvan er zeventien nog nooit op een eindtoernooi aanwezig waren. Ook de kwaliteit van de spelers is minder. Zo is eerste keeper en aanvoerder Matthew Ryan momenteel reservekeeper bij FC Kopenhagen. Dat zegt eigenlijk voldoende over de kansen van dit Australië.

Prognose:
Als Frankrijk swingend aan de titelverdediging wil beginnen, treft het in Australië een ideale eerste tegenstander. Dit kon weleens de eerste grote uitslag van het toernooi worden.

Tips:
Tip 1: 3 Way handicap starts 0-2: Frankrijk (odds 2.75 bij BetCity)
Tip 2: Over 3.5 doelpunten (odds 2.70 bij BetCity)
Tip 3: Antoine Griezmann scoort in de tweede helft (odds 4.75 bij BetCity) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.