Jump to content

Voorbeschouwing Marokko - Kroatië


Brunsie

Recommended Posts

Marokko en Kroatië trappen het WK af op woensdag 23 november om 11.00u. De Marokkanen hopen op een resultaat tegen de Kroaten, die net als vier jaar geleden ook dit toernooi weleens kunnen verrassen. 

Marokko
De Marokkaanse selectie kent een aantal spelers met Nederlandse roots. Zo werden Noussair Mazraoui, Sofyan Amrabat, Zakaria Aboukhlal en Hakim Ziyech in Nederland geboren. Zij begonnen hun carriere ook allemaal in de Nederlandse competitie. Of ze potten kunnen breken in een poule met België en Kroatië zal moeten blijken. Marokko zal niet als favoriet om de poule te winnen aan het duel beginnen.

Kroatië
Kroatië bereikte het vorige WK de finale. Daarin waren de Kroaten niet opgewassen tegen Frankrijk, maar speelde het wel het leukste voetbal. Of Kroatië opnieuw de finale gaat halen is nog even koffiedik kijken, maar in een poule met België is het niet per se kansloos voor groepswinst en kan het ook in de achtste finales de strijd met Spanje of Duitsland wel aan. 

Prognose:
Kroatië gaat aanvallend voetbal spelen en zal de Marokkanen onder druk willen zetten. Wanneer er dan fouten gemaakt worden kan Kroatië met spitsen als Perisic, Kramaric en Orsic genadeloos toeslaan.

Tips:
Tip 1: Kroatië wint (odds 2.05 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.35 bij BetCity)
Tip 3: Andrej Kramaric scoort (odds 2.85 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.