Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Marokko - Kroatië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Marokko en Kroatië trappen het WK af op woensdag 23 november om 11.00u. De Marokkanen hopen op een resultaat tegen de Kroaten, die net als vier jaar geleden ook dit toernooi weleens kunnen verrassen. 

Marokko
De Marokkaanse selectie kent een aantal spelers met Nederlandse roots. Zo werden Noussair Mazraoui, Sofyan Amrabat, Zakaria Aboukhlal en Hakim Ziyech in Nederland geboren. Zij begonnen hun carriere ook allemaal in de Nederlandse competitie. Of ze potten kunnen breken in een poule met België en Kroatië zal moeten blijken. Marokko zal niet als favoriet om de poule te winnen aan het duel beginnen.

Kroatië
Kroatië bereikte het vorige WK de finale. Daarin waren de Kroaten niet opgewassen tegen Frankrijk, maar speelde het wel het leukste voetbal. Of Kroatië opnieuw de finale gaat halen is nog even koffiedik kijken, maar in een poule met België is het niet per se kansloos voor groepswinst en kan het ook in de achtste finales de strijd met Spanje of Duitsland wel aan. 

Prognose:
Kroatië gaat aanvallend voetbal spelen en zal de Marokkanen onder druk willen zetten. Wanneer er dan fouten gemaakt worden kan Kroatië met spitsen als Perisic, Kramaric en Orsic genadeloos toeslaan.

Tips:
Tip 1: Kroatië wint (odds 2.05 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.35 bij BetCity)
Tip 3: Andrej Kramaric scoort (odds 2.85 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.