Jump to content

Voorbeschouwing Duitsland - Japan


Brunsie

Recommended Posts

Duitsland is een land dat je van te voren nooit uit kunt vlakken als het gaat om de wereldtitel. De Duitsers zijn bij uitstek het voorbeeld van een toernooiploeg. De Duitse mentaliteit van nooit opgeven heeft onze Oosterburen al menig succes opgeleverd. Dit WK begint voor het elftal van Hansi Flick tegen Japan.

Duitsland
Hansi Flick verraste met het oproepen van de 17-jarige spits Youssoufa Moukoko van Borussia Dortmund als vervanger van de geblesseerde Timo Werner. Moukoko speelde nog geen interland voor Die Mannschaft. Ook Mario Götze, de matchwinner in de WK finale van 2014, maakt deel uit van de selectie die verder bestaat uit bekende namen als Neuer, Müller en Gündogan.

Japan
De Japanse selectie bestaat uit een interessante samenstelling van spelers die in Europa actief zijn en spelers die uitkomen in de eigen Japanse J-League. Het Japanse elftal is des ondanks de underdog in Poule E waar ook Spanje en Costa Rica in zitten. Het bereiken van de achtste finales wordt daardoor voor Japan een haast onmogelijke opgave.

Prognose:
Duitsland is echt een team dat in een toernooi moet groeien. De Duitsers zullen nog niet heel overtuigend voor de dag komen, maar hebben meer dan genoeg kwaliteit om deze wedstrijd naar zich toe te trekken.

Tips:
Tip 1: Duitsland wint (odds 1.52 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.95 bij BetCity)
Tip 3: Minder dan 2.5 doelpunten (odds 2.15 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.