Jump to content

Voorbeschouwing Spanje - Costa Rica


Brunsie

Recommended Posts

Spanje, de wereldkampioen van 2010 en Europees kampioen van 2008 en 2012, is wel weer toe aan nieuwe voetbalsuccessen. De gehele gouden Spaanse generatie is inmiddels afgezwaaid. Een nieuwe talentvolle Spaanse generatie staat te trappelen om oude tijden te laten herleven.

Spanje
Het Spanje van bondscoach Luis Enrique is niet terug te vinden in de top van de favorietenlijstjes van de diverse bookmakers. Dat komt omdat enerzijds omdat er absolute vedettes ontbreken in dit Spaanse elftal en anderzijds omdat het de Spanjaarden ontbreekt aan ervaring. Barcelona-spelers Gavi, Pedri en Fati hebben zich stormachtig ontwikkeld, maar zijn nog piepjong. Het spreekwoord 'Als je goed genoeg bent, ben je oud genoeg' is zeker van toepassing op dit Spanje, dat als de bal eenmaal rolt best eens kan verrassen.

Costa Rica
Costa Rica heeft nog altijd veel weg van het elftal dat Nederland in 2014 tot een penalty serie dwong, waarbij Louis van Gaal zijn truc-speciaal met Tim Krul uit zijn mouw schudde. Keylor Navas staat nog altijd in het doel, Bryan Oviedo en Luiz Duarta leidden nog altijd de verdediging en voorin is het team erg afhankelijk van de 37-jarige Bryan Ruiz en de 31-jarige Joel Campbell. Het klinkt hard, maar de beste dagen van dit Costa Rica liggen allang achter dit elftal.

Prognose:
Een Spanje dat het eigen spel kan spelen is een levensgevaarlijke tegenstander voor ieder land en we verwachten niet dat Costa Rica in staat is om het Spaanse spel dusdanig te ontregelen dat het Midden-Amerikaanse land in aanmerking komt voor een resultaat. 

Tips:
Tip 1: 3-Way handicap starts 0-1: Spanje (odds 1.57 bij BetCity)
Tip 2: Spanje meer dan 6.5 schoten op doel (odds 1.90 bij BetCity)
Tip 3: Alvaro Morata scoort op een willekeurig moment (odds 1.92 bij BetCIty)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.