Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing België - Canada


Brunsie

Aanbevolen berichten

België staat tweede op de FIFA ranking en zo alleen al op basis daarvan tot de favorieten voor dit WK moeten gelden. Toch is dat niet zo. De generale repetitie voor de laatste kans van de gouden Belgische generatie toont aan waarom dat is.

België
België verloor de laatste oefenwedstrijd voor het WK met 1-2 van Egypte en dat is zorgelijk. Het land dat met Thibaut Courtois, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Axel Witsel, Eden Hazard, Romelu Lukaku en Kevin de Bruyne nog altijd over veel spelers van de gouden generatie beschikt, heeft nog één kans om met deze unieke groep talenten voor een hoofdprijs te gaan. België kwam op het WK in Rusland tot een bronzen medaille. Dat is te weinig voor deze selectie die met Youri Tielemans, Zeno Debast en Lois Openda ook een verjongingskuurt gekregen heeft. België wordt door de meeste bookmakers als over the hill gekenmerkt, gezien de prognose dat de Belgen in de achtste finales wel eens naar huis zouden kunnen gaan.

Canada
Canada is voor het eerst sinds 1986 aanwezig op het WK en heeft een selectie waar de Rode Duivels niet van wakker zullen liggen. De bekendste speler van de Canadezen is Alphonse Davies van Bayern München. Of deze 22-jarige verdediger in actie kan komen tegen België is nog even koffiedik kijken. Davies is geblesseerd binnen gekomen bij zijn team. Bij supporters van PSV gaat wellicht nog een lichtje branden bij het horen van de naam Atiba Hutchinson. Deze 39-jarige middenvelder kwam zonder veel succes enkele seizoenen uit voor de Eindhovense club. 

Prognose:
Als België hun normale niveau haalt, mag het geen problemen hebben met Canada. Dat gezegd hebbende, tegen Egypte zakten er een aantal Belgen flink door het ijs. 

Tips:
Tip 1: België wint (odds 1.52 bij BetCity)
Tip 2: Over 1.5 doelpunten in de eerste helft (odds 2.50 bij BetCity)
Tip 3: Kevin de Bruyne geeft een assist (odds 1.80 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.