Jump to content

Voorbeschouwing Zwitserland - Kameroen


Brunsie

Recommended Posts

Zwitserland verraste vorig jaar op het uitgestelde EK wereldkampioen Frankrijk en boog maar nipt het hoofd voor Spanje. Kunnen de Zwitsers opnieuw verrassen op dit WK?

Zwitserland
Het Zwitserse elftal is net als een Zwitsers uurwerk of een bank: Oerdegelijk. Het elftal beschikt met Yann Sommer over één van de beste keepers van de Bundesliga en ervaren spelers als Ricardo Rodriguez, Granit Xhaka, Xerdan Shaquiri en Haris Seferovic weten wat er op een eindtoernooi gevraagd wordt. Verwacht van Zwitserland geen spektakel, maar een ronde verder zouden ze zomaar eens kunnen komen.

Kameroen
Voor de meeste voetbalvolgers zullen André Onana en Eric Choupo-Mouting de enige bekende namen in de selectie van de Ontembare Leeuwen zijn. Bondscoach en record international Rigoberto Song heeft weinig spelers tot zijn beschikking die in de Europese top spelen. Aanvoerder Vincent Aboubakar is wat dat betreft exemplarisch. Niet de Europese top gehaald en nu goed verdienend in een Mickey Mouse competitie. Hoe sterk dit Kameroen is, valt lastig in te schatten.

Prognose:
Zwitserland gaat vanuit de controle voetballen, maar zal weinig diepgaande risico's nemen. Vanuit balbezit hoopt het Kameroen pijn te kunnen doen. De Afrikanen zullen de Zwitsers maar wat graag aan de bal laten en hopen toe te kunnen slaan in de omschakeling.

Tips:
Tip 1: Zwitserland wint (odds 1.71 bij BetCity)
Tip 2: Under 1.5 doelpunten (odds 2.90 bij BetCity)
Tip 3: BTS: Nee (odds 1.67 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.