Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Brazilië - Servië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Aanstaande donderdag gaat ook voor topfavoriet Brazilië het WK dan eindelijk van start. Tegen het Servië van Ajax-aanvoerder Dusan Tadic  hopen De Goddelijke Kanaries de eerste stap naar de eerste wereldtitel sinds 2002 te zetten.

Brazilië
Brazilië staat er goed op bij de bookmakers. Onder aanvoering van Neymar Junior en bondscoach Tite gaat de selectie van talentvolle en ervaren Brazilianen op jacht naar goud. Het elftal is uitgebalanceerd en kent weinig zwakke plekken. Keeper Alison Becker is een van de beste keepers ter wereld en de verdediging met Marquinhos en de 38-jarige Tiago Silva is oerdegelijk. Voorin heeft Brazilië en overdaad aan techniek, frivoliteit en scorend vermogen. Het wordt lastig dit elftal de voet dwars te zetten.

Servië
Het surplus aan technisch vermogen is ook bij Servië wel aanwezig. De creativiteit vindt men daar op het middenveld bij spelers als Tadic, Kostic en Gudelj. Voorin staan spelers die bewezen hebben een doelpunt te kunnen maken in de personen van Luka Jovic en Dusan Vlahovic. Servië is zeker niet kansloos voor een ticket naar de achtste finale, maar zal dat hoogstwaarschijnlijk in de twee andere poule wedstrijden binnen moeten slepen.

Prognose:
Servië zal proberen om het spel van Brazilië zoveel mogelijk te ontregelen in de hoop op een resultaat. Het nadeel voor de Serviërs is dat Brazilië aan een klasse flits van een van de aanvallers genoeg heeft om ook zonder goed te spelen de wedstrijd te kunnen beslissen.

Tips
Tip 1: Brazilië wint (odds 1.47 bij BetCity) 
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.89 bij BetCity)
Tip 3: Schoten op doel door Brazilië: minder dan 5.5 (odds 1.90 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.