Jump to content

Voorbeschouwing Uruguay - Zuid-Korea


Brunsie

Recommended Posts

Uruguay haalde de afgelopen drie WK's telkens de knock-out fase en er is geen reden om aan te nemen dat de Uruguayanen dat dit WK niet zouden halen. De selectie stroomt over van voetbaltalent dat op het hoogste Europese niveau actief is. Tegenstander Zuid-Korea heeft heel wat minder spelers op het absolute topniveau.

Uruguay
De selectie van Uruguay is eigenlijk de blauwdruk voor een succesvol elftal. Het heeft no-nonsense verdedigers, creativiteit op het middenveld en aanvallers die een doelpunt kunnen maken. Van het elftal dat in 2010 de halve finale haalde zijn nog altijd een aantal spelers onderdeel van de selectie die op het WK 2022 opnieuw hoge ogen moet gooien. Met Edison Cavani, Luis Suarez en Darwin Nunez heeft Uruguay bijna een garantie op doelpunten.

Zuid-Korea
De selectie van Zuid-Korea kent wel een aantal voetballers die de oversteek naar Europa gemaakt hebben, maar niet op hetzelfde niveau spelen als de spelers van Uruguay. Heung Min Son van Tottenham Hotspur is de bekendste naam in de selectie en de enige die in de Europese top speelt. Het maakt Zuid-Korea in een poule met ook Portugal een outsider voor een achtste finaleplaats.

Prognose:
Als Uruguay een beetje zin heeft, heeft het geen enkele moeite met dit Zuid-Korea. 

Tips:
Tip 1: Uruguay wint (odds 1.75 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.30 bij BetCity)
Tip 3: Darwin Nunez scoort (odds 2.25 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.