Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Uruguay - Zuid-Korea


Brunsie

Aanbevolen berichten

Uruguay haalde de afgelopen drie WK's telkens de knock-out fase en er is geen reden om aan te nemen dat de Uruguayanen dat dit WK niet zouden halen. De selectie stroomt over van voetbaltalent dat op het hoogste Europese niveau actief is. Tegenstander Zuid-Korea heeft heel wat minder spelers op het absolute topniveau.

Uruguay
De selectie van Uruguay is eigenlijk de blauwdruk voor een succesvol elftal. Het heeft no-nonsense verdedigers, creativiteit op het middenveld en aanvallers die een doelpunt kunnen maken. Van het elftal dat in 2010 de halve finale haalde zijn nog altijd een aantal spelers onderdeel van de selectie die op het WK 2022 opnieuw hoge ogen moet gooien. Met Edison Cavani, Luis Suarez en Darwin Nunez heeft Uruguay bijna een garantie op doelpunten.

Zuid-Korea
De selectie van Zuid-Korea kent wel een aantal voetballers die de oversteek naar Europa gemaakt hebben, maar niet op hetzelfde niveau spelen als de spelers van Uruguay. Heung Min Son van Tottenham Hotspur is de bekendste naam in de selectie en de enige die in de Europese top speelt. Het maakt Zuid-Korea in een poule met ook Portugal een outsider voor een achtste finaleplaats.

Prognose:
Als Uruguay een beetje zin heeft, heeft het geen enkele moeite met dit Zuid-Korea. 

Tips:
Tip 1: Uruguay wint (odds 1.75 bij BetCity)
Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.30 bij BetCity)
Tip 3: Darwin Nunez scoort (odds 2.25 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.