Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Portugal - Ghana


Brunsie

Aanbevolen berichten

Portugal heeft deze eeuw al twee keer in de finale van een eindronde gestaan. Beide keren gebeurde dat op basis van verdedigende organisatie en discipline. Met enkele aanvallende goudhaantjes kan dat ook dit toernooi weer eens het Portugese succesrecept blijken te zijn. 

Portugal
De 34-jarige Rui Patricio, de 39-jarige Pepe en de 37-jarige Cristiano Ronaldo staan symbool voor het Portugese elftal. De eerste twee staan voor degelijkheid en discipline, waarbij vooral Pepe over het randje gaan niet schuwt om een resultaat te behalen. Ronaldo is een symbool van aanvallende flair, maar ook zeker van discipline. Het maakt hem op relatief latere voetballeeftijd nog altijd een wereldster. Daaromheen is een nieuw team in opbouw met jonge talenten die vanuit de Portugese competitie de stap naar de Europese top gemaakt hebben. Spelers als Bruno Fernandes, Bernardo Silva, André Silva en Joao Felix kunnen schitteren op dit WK.

Ghana
Ghana komt in de verste verte niet in de buurt van de kwaliteiten van Portugal. De meeste Ghanezen spelen weliswaar in Europa, maar doen dat op het niveau SC Freiburg, KAS Eupen, Sankt Gallen en Brighton & Hove Albion. De broers Jordan en André Ayew zijn de meest bekende spelers uit de selectie. Beide zoons van voormalig Ghanees international Abedi Ayew, beter bekend als Abedi Pele, hebben de nodige ervaring in de Engelse Premier League en moeten dit elftal dragen.

Prognose:
De Ghanezen zullen vanuit een gesloten organisatie gaan spelen en Portugal staat niet bekend als een elftal dat graag het spel maakt. Dit zal naar onze mening geen doelpuntrijke wedstrijd worden, maar Portugal zal na waarschijnlijk een sloot aan blessuretijd wel de punten bij mogen schrijven.

Tips:
Tip 1: Portugal wint (odds 1.38 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.80 bij BetCity)
Tip 3: Schoten op doel Portugal: Minder dan 4.5 (odds 2.30) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...