Jump to content

Voorbeschouwing Wales - Iran


Brunsie

Recommended Posts

Beide landen zijn het WK niet met een overwinning begonnen. Wales had een late gelijkmaker van aanvoerder Gareth Bale nodig om een punt te pakken tegen de Verenigde Staten, terwijl Iran er hard af ging tegen Engeland.

Wales
Wales ziet zijn kansen schoon om met een overwinning een voordeel te behalen op de Verenigde Staten in de strijd om het ticket naar de achtste finale. Immers, als Wales van Iran wint en Engeland verslaat de Verenigde Staten, dan is Engeland zeker van een ticket en volstaat een gelijkspel tegen Wales voor groepswinst en aangezien het buurlanden zijn.... Daarom is winst tegen Iran heel belangrijk.

Iran
Iran zal zich willen revancheren voor de 6-2 nederlaag tegen Engeland. Dat Iran overall kwaliteit tekort komt om realistisch gezien kans te maken op een plaats in de knock-out fase. Wel heeft spits Mehdi Taremi van FC Porto laten zien een doelpunt te kunnen maken. Dat is voor Iran iets om zich aan vast te houden in het restant van dit toernooi.

Prognose:
Wales is vaak niet de ploeg van het gecontroleerde aanvalsspel en zal Iran vanuit de controle willen verslaan. Iran toonde tegen Engeland aan dat de achterhoede allesbehalve een Zwitserse kluis is. Wales wint met minimaal verschil.

Tips:
Tip 1: Wales wint (odds 2.15 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.55 bij BetCity)
Tip 3: Mehdi Terami meer dan 1.5 schot op doel (odds 3.50 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.