Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Wales - Iran


Brunsie

Aanbevolen berichten

Beide landen zijn het WK niet met een overwinning begonnen. Wales had een late gelijkmaker van aanvoerder Gareth Bale nodig om een punt te pakken tegen de Verenigde Staten, terwijl Iran er hard af ging tegen Engeland.

Wales
Wales ziet zijn kansen schoon om met een overwinning een voordeel te behalen op de Verenigde Staten in de strijd om het ticket naar de achtste finale. Immers, als Wales van Iran wint en Engeland verslaat de Verenigde Staten, dan is Engeland zeker van een ticket en volstaat een gelijkspel tegen Wales voor groepswinst en aangezien het buurlanden zijn.... Daarom is winst tegen Iran heel belangrijk.

Iran
Iran zal zich willen revancheren voor de 6-2 nederlaag tegen Engeland. Dat Iran overall kwaliteit tekort komt om realistisch gezien kans te maken op een plaats in de knock-out fase. Wel heeft spits Mehdi Taremi van FC Porto laten zien een doelpunt te kunnen maken. Dat is voor Iran iets om zich aan vast te houden in het restant van dit toernooi.

Prognose:
Wales is vaak niet de ploeg van het gecontroleerde aanvalsspel en zal Iran vanuit de controle willen verslaan. Iran toonde tegen Engeland aan dat de achterhoede allesbehalve een Zwitserse kluis is. Wales wint met minimaal verschil.

Tips:
Tip 1: Wales wint (odds 2.15 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.55 bij BetCity)
Tip 3: Mehdi Terami meer dan 1.5 schot op doel (odds 3.50 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.