Jump to content

Voorbeschouwing Engeland - Verenigde Staten


Brunsie

Recommended Posts

Engeland is overtuigend aan het WK begonnen. De formatie van Gareth Southgate had geen enkele moeite met Iran. De Verenigde Staten leken Wales op de knieën te krijgen, maar moesten een late gelijkmaker toestaan. Het brengt de VS in een lastig parket. 

Engeland
Zelden is Engeland zo overtuigend uit de startblokken geschoten als op dit WK in Qatar. Toegegeven, tegenstander Iran is niet van topniveau, maar de gretigheid waarmee de Engelsen speelden was overtuigend. Tegen de VS kan Engeland zich al plaatsen voor de volgende ronde. 

Verenigde Staten
De VS dacht de punten tegen Wales al binnen te hebben. De late gelijkmaker van Gareth Bale levert de VS niet alleen twee punten minder, maar ook een probleem. Als Wales wint van Iran en de VS boekt geen resultaat tegen Engeland, dan kunnen Engeland en Wales in de laatste groepswedstrijd de buit verdelen. Voor de VS is minimaal gelijk spelen tegen Engeland een must om enkele van de kaarten in eigen hand te houden.

Prognose:
De Verenigde Staten kunnen het Engeland best lastig maken, maar het surplus aan topkwaliteit aan Engelse kant, zelfs als Harry Kane niet kan spelen, gaat wat ons betreft de doorslag in het voordeel van de Engelsen geven.

Tips:
Tip 1: Engeland wint (odds 1.55 bij BetCity)
Tip 2: Aantal doelpunten Engeland eerste helft: Over 0.5 (odds 1.62 bij BetCity)
Tip 3: Bukayo Saka scoort (odds 4.00 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.