Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Engeland - Verenigde Staten


Brunsie

Aanbevolen berichten

Engeland is overtuigend aan het WK begonnen. De formatie van Gareth Southgate had geen enkele moeite met Iran. De Verenigde Staten leken Wales op de knieën te krijgen, maar moesten een late gelijkmaker toestaan. Het brengt de VS in een lastig parket. 

Engeland
Zelden is Engeland zo overtuigend uit de startblokken geschoten als op dit WK in Qatar. Toegegeven, tegenstander Iran is niet van topniveau, maar de gretigheid waarmee de Engelsen speelden was overtuigend. Tegen de VS kan Engeland zich al plaatsen voor de volgende ronde. 

Verenigde Staten
De VS dacht de punten tegen Wales al binnen te hebben. De late gelijkmaker van Gareth Bale levert de VS niet alleen twee punten minder, maar ook een probleem. Als Wales wint van Iran en de VS boekt geen resultaat tegen Engeland, dan kunnen Engeland en Wales in de laatste groepswedstrijd de buit verdelen. Voor de VS is minimaal gelijk spelen tegen Engeland een must om enkele van de kaarten in eigen hand te houden.

Prognose:
De Verenigde Staten kunnen het Engeland best lastig maken, maar het surplus aan topkwaliteit aan Engelse kant, zelfs als Harry Kane niet kan spelen, gaat wat ons betreft de doorslag in het voordeel van de Engelsen geven.

Tips:
Tip 1: Engeland wint (odds 1.55 bij BetCity)
Tip 2: Aantal doelpunten Engeland eerste helft: Over 0.5 (odds 1.62 bij BetCity)
Tip 3: Bukayo Saka scoort (odds 4.00 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.