Jump to content

Voorbeschouwing Nederland - Ecuador


Brunsie

Recommended Posts

Nederland kwam mede dankzij de nieuwe nationale knuffel Fries Andries Noppert niet of nauwelijks in de problemen tegen Senegal. Een fraaie loopactie en dito kopbal van Cody Gakpo brak het Senegalese verzet en zorgde voor opluchting in het Oranje-kamp. De 2-0 van Davy Klaassen was voor de statistieken. Tegen Ecuador kan Oranje plaatsing zelfs groepswinst al veilig stellen. 

Nederland
Het elftal van Louis van Gaal speelde een verre van briljante openingswedstrijd, maar schreef wel de punten bij. Dat is waar het om gaat in deze fase van het wereldkampioenschap. Met een zege op Ecuador is de eerste doelstelling, plaatsing voor de achtste finale, bereikt en dan begint het toernooi eigenlijk pas echt. 

Ecuador
Ecuador zal stiekem hopen op een resultaat tegen Nederland. Dan beginnen de Zuid-Amerikanen immers met een punt voorsprong aan het beslissende duel met Senegal. De Zuid-Amerikanen hadden weinig moeite met Qatar, maar dat land mag dan ook echt als zwakke broeder in de poule beschouwd worden. Hoe Ecuador zich tegen een voetballende tegenstander zal weren, is een andere vraag.

Prognose:
Nederland zal het spel moeten maken en Ecuador zal zich vooral richten op tegen houden. Als Nederland hetzelfde geduld kan betrachten als tegen Senegal, dan zien we Oranje de drie punten wel pakken.

Tips:
Tip 1: Nederland wint (odds 1.76 bij BetCity)
Tip 2: Meer dan 2.5 doelpunten (odds 2.12 bij BetCity)
Tip 3: BTS: nee (odds 1.79 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.