Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Tunesië - Australië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Tunesië en Australië zijn de twee landen in poule D die normaal gesproken aan het eind van de groepsfase het WK gaan verlaten. Het 0-0 gelijkspel tegen Denemarken opent echter mogelijkheden voor Tunesië, dat met een overwinning tegen Australië datzelfde Denemarken in serieuze problemen kan brengen. 

Tunesië
De Tunesiërs bleken taaier dan gedacht in het duel met Denemarken. Qua balbezit legden de Afrikanen het weliswaar flink af en ze kwamen tot welgeteld één schot op doel, maar defensief stond het goed. Tegen Australië zal Tunesië iets meer het spel moeten maken om tot meer dan een gelijkspel te komen.

Australië
Australië kwam er na de tiende minuut geen moment meer aan te pas tegen regerend wereldkampioen Frankrijk. De Aussies kwamen verrassend op een 0-1 voorsprong, maar het schot van doelpuntenmaker Goodwin was ook het enige schot van Australië op doel. Tegen Tunesië moet Australië winnen om de hoop op de achtste finale levend te houden.

Prognose:
We verwachten een wedstrijd waarin beide teams vooral niet willen verliezen omdat beiden een nederlaag van Denemarken tegen Frankrijk incalculeren. Deze wedstrijd kan heel goed eindigen zoals deze begint. 

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 3.30 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.63 bij BetCity)
Tip 3: Totaal aantal schoten op doel: Minder dan 6.5 (odds 1.53)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.