Jump to content

Voorbeschouwing Tunesië - Australië


Brunsie

Recommended Posts

Tunesië en Australië zijn de twee landen in poule D die normaal gesproken aan het eind van de groepsfase het WK gaan verlaten. Het 0-0 gelijkspel tegen Denemarken opent echter mogelijkheden voor Tunesië, dat met een overwinning tegen Australië datzelfde Denemarken in serieuze problemen kan brengen. 

Tunesië
De Tunesiërs bleken taaier dan gedacht in het duel met Denemarken. Qua balbezit legden de Afrikanen het weliswaar flink af en ze kwamen tot welgeteld één schot op doel, maar defensief stond het goed. Tegen Australië zal Tunesië iets meer het spel moeten maken om tot meer dan een gelijkspel te komen.

Australië
Australië kwam er na de tiende minuut geen moment meer aan te pas tegen regerend wereldkampioen Frankrijk. De Aussies kwamen verrassend op een 0-1 voorsprong, maar het schot van doelpuntenmaker Goodwin was ook het enige schot van Australië op doel. Tegen Tunesië moet Australië winnen om de hoop op de achtste finale levend te houden.

Prognose:
We verwachten een wedstrijd waarin beide teams vooral niet willen verliezen omdat beiden een nederlaag van Denemarken tegen Frankrijk incalculeren. Deze wedstrijd kan heel goed eindigen zoals deze begint. 

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 3.30 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.63 bij BetCity)
Tip 3: Totaal aantal schoten op doel: Minder dan 6.5 (odds 1.53)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.