Jump to content

Voorbeschouwing Polen - Saoedi-Arabië


Brunsie

Recommended Posts

Saoedi-Arabië zorgde voor een enorme stunt in de eerste speelronde door de gedoodverfde groepswinnaar Argentinië op een nederlaag te trakteren. Als de Saoedies opnieuw kunnen stunten tegen Polen, zetten ze een grote stap naar de achtste finales.

Saoedi-Arabië
Saoedi-Arabië kwam tegen Argentinië niet eens onverdiend terug van een achterstand en versloeg Messi en Co. Omdat Mexico en Polen allebei maar half profiteerden van de Argentijnse uitglijder, leidt Saoedi-Arabië de poule. Een punt of meer tegen Polen maakt het land uit het Midden-Oosten ineens een grote kandidaat voor een ticket in de achtste finales. Dat zou een prestatie van formaat zijn.

Polen
Hoe zwaar de gemiste strafschop van Robert Lewandowski weegt, hangt af van het resultaat van deze wedstrijd. Wint Polen, dan passeert het Saoedi-Arabië in de poule en wat het resultaat bij Argentinië - Mexico ook is, het zet Polen op pole position om de achtste finale te halen. Wordt er niet gewonnen van de Saoedi's dan heeft Polen een probleem. Zo simpel is het. 

Prognose:
Een gewaarschuwde Pool telt voor twee. De Polen zullen niet dezelfde fout maken als de Argentijnen gedaan hebben. Saoedi-Arabië weet dat het aan een punt in principe genoeg heeft om zichzelf een unieke uitgangspositie te verwerven. 

Tips:
Tip 1: Polen wint (odds 1.72 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.75 bij BetCity)
Tip 3: Robert Lewandowski meer dan 1.5 schoten op doel (odds 1.71 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.