Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Polen - Saoedi-Arabië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Saoedi-Arabië zorgde voor een enorme stunt in de eerste speelronde door de gedoodverfde groepswinnaar Argentinië op een nederlaag te trakteren. Als de Saoedies opnieuw kunnen stunten tegen Polen, zetten ze een grote stap naar de achtste finales.

Saoedi-Arabië
Saoedi-Arabië kwam tegen Argentinië niet eens onverdiend terug van een achterstand en versloeg Messi en Co. Omdat Mexico en Polen allebei maar half profiteerden van de Argentijnse uitglijder, leidt Saoedi-Arabië de poule. Een punt of meer tegen Polen maakt het land uit het Midden-Oosten ineens een grote kandidaat voor een ticket in de achtste finales. Dat zou een prestatie van formaat zijn.

Polen
Hoe zwaar de gemiste strafschop van Robert Lewandowski weegt, hangt af van het resultaat van deze wedstrijd. Wint Polen, dan passeert het Saoedi-Arabië in de poule en wat het resultaat bij Argentinië - Mexico ook is, het zet Polen op pole position om de achtste finale te halen. Wordt er niet gewonnen van de Saoedi's dan heeft Polen een probleem. Zo simpel is het. 

Prognose:
Een gewaarschuwde Pool telt voor twee. De Polen zullen niet dezelfde fout maken als de Argentijnen gedaan hebben. Saoedi-Arabië weet dat het aan een punt in principe genoeg heeft om zichzelf een unieke uitgangspositie te verwerven. 

Tips:
Tip 1: Polen wint (odds 1.72 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.75 bij BetCity)
Tip 3: Robert Lewandowski meer dan 1.5 schoten op doel (odds 1.71 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.