Jump to content

Voorbeschouwing Frankrijk - Denemarken


Brunsie

Recommended Posts

Frankrijk begon overtuigend aan de verdediging van hun wereldtitel. Australië werd met 4-1 verslagen. Denemarken stelde ietwat teleur. Ondanks een veldoverwicht konden de Denen geen gat in de verdediging van Tunesië vinden.

Frankrijk
Frankrijk overtuigde in de openingswedstrijd en dat zal De Haantjes het nodige vertrouwen geven voor de rest van het toernooi. Tegen Denemarken gaan de Fransen ongetwijfeld meer tegenstand ondervinden dan tegen Australië, maar Olivier Giroud liet tegen Australië zien dat het gemis van Karim Benzema geen catastrofale gevolgen voor dit WK hoeft te hebben.

Denemarken
We gaan er bij het schrijven van deze voorbeschouwing vanuit dat deze wedstrijd gespeeld wordt. Denemarken dreigt er mee het toernooi vrijwillig te verlaten omdat de Deense voetbalbond het niet eens is met de opstelling van de FIFA ten aanzien van wat wel of niet gezegd mag worden op dit WK. Sportief is Denemarken zelf een beetje teleurstellend begonnen aan het WK. De wedstrijd tegen Frankrijk is er direct eentje waar de nodige druk op staat. Een nederlaag betekent dat Frankrijk niet meer te achterhalen is en als Tunesië Australië verslaat, staat Denemarken al met één been in het vliegtuig naar Kopenhagen.

Prognose:
Denemarken zal met beleid willen voetballen tegen de Fransen. Door het mindere resultaat tegen de Tunesiërs, zal Denemarken niet met een gelijkspel willen volstaan.

Tips:
Tip 1: BTS: Ja (odds 2.05 bij BetCity)
Tip 2: Olivier Giroud over 1.5 schoten op doel (odds 2.70 bij BetCity)
Tip 3: Over 0.5 doelpunten in de eerste helft (odds 1.46 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.