Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Argentinië - Mexico


Brunsie

Aanbevolen berichten

Argentinië werd vooraf door de bookmakers gezien als één van de favorieten voor de wereldtitel. Nu is het vertrouwen in het Argentijnse elftal niet helemaal tot onder het vriespunt gedaald, maar de nederlaag tegen Saoedi-Arabië heeft wel de nodige vraagtekens achter de kracht van het Argentijnse elftal gezet.

Argentinië
Er rest de Argentijnen niets anders dan de overige twee groepsduels winnen. Zelfs als dat lukt, is groepswinst niet gegarandeerd. Mocht Argentinië tweede worden in de poule, dan wacht in de achtste finale mogelijk al een clash met Frankrijk. Winnen de Argentijnen niet van de Mexicanen, dan kan het WK zelfs al voorbij zijn.

Mexico 
Mexico was de betere ploeg tegen Polen, maar scoorde niet en had geluk dat Polen dat ook niet deed. Met een resultaat tegen Argentinië houdt Mexico alle zicht op een plek in de achtste finale. Een overwinning kan de Mexicanen zelfs definitief van Argentinië verlossen en dat zou wel een stunt zijn.

Prognose:
Als Argentinië net zo voor de dag komt als tegen Saoedi-Arabië gaat het ook geen resultaat halen tegen Mexico. Vol op de aanval zullen de Argentijnen niet gaan, want Mexico heeft een goede omschakeling. Dit is wel zo'n typische pot waar het voetbal het verliest van de emoties en de scheidsrechter het spel continu af moet fluiten om vrije trappen en kaarten uit te delen.

Tips:
Tip 1: Dubbele kans X2 (odds 2.43 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Ja (odds 2.07 bij BetCity)
Tip 3: Aantal schoten op de doel in de wedstrijd (odds 2.02 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.