Jump to content

Voorbeschouwing Argentinië - Mexico


Brunsie

Recommended Posts

Argentinië werd vooraf door de bookmakers gezien als één van de favorieten voor de wereldtitel. Nu is het vertrouwen in het Argentijnse elftal niet helemaal tot onder het vriespunt gedaald, maar de nederlaag tegen Saoedi-Arabië heeft wel de nodige vraagtekens achter de kracht van het Argentijnse elftal gezet.

Argentinië
Er rest de Argentijnen niets anders dan de overige twee groepsduels winnen. Zelfs als dat lukt, is groepswinst niet gegarandeerd. Mocht Argentinië tweede worden in de poule, dan wacht in de achtste finale mogelijk al een clash met Frankrijk. Winnen de Argentijnen niet van de Mexicanen, dan kan het WK zelfs al voorbij zijn.

Mexico 
Mexico was de betere ploeg tegen Polen, maar scoorde niet en had geluk dat Polen dat ook niet deed. Met een resultaat tegen Argentinië houdt Mexico alle zicht op een plek in de achtste finale. Een overwinning kan de Mexicanen zelfs definitief van Argentinië verlossen en dat zou wel een stunt zijn.

Prognose:
Als Argentinië net zo voor de dag komt als tegen Saoedi-Arabië gaat het ook geen resultaat halen tegen Mexico. Vol op de aanval zullen de Argentijnen niet gaan, want Mexico heeft een goede omschakeling. Dit is wel zo'n typische pot waar het voetbal het verliest van de emoties en de scheidsrechter het spel continu af moet fluiten om vrije trappen en kaarten uit te delen.

Tips:
Tip 1: Dubbele kans X2 (odds 2.43 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Ja (odds 2.07 bij BetCity)
Tip 3: Aantal schoten op de doel in de wedstrijd (odds 2.02 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.