Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Japan - Costa Rica


Brunsie

Aanbevolen berichten

Japan won in de openingsronde van Duitsland en als Saoedi-Arabië niet van Argentinië gewonnen had, was dat de stunt van de eerste ronde geweest. Costa Rica verraste ook, maar dan in negatieve zin. Het elftal ging met liefst 7-0 de boot in tegen Spanje.

Japan
Dat Japan won van Duitsland stond niet in de sterren geschreven, maar de Japanners toonden zich in het laatste kwartier van de wedstrijd bijna Duits effectief. Het zorgt ervoor dat de Japanners met een bonus naar het duel van Costa Rica gaan. Winst in deze wedstrijd en de wetenschap dat Duitsland en Spanje tegen elkaar spelen, kan de Japanners bij winst een ticket naar de achtste finales opleveren. 

Costa Rica
Costa Rica zal zich weinig illusies maken over het bereiken van de volgende ronde na de oorwassing tegen Spanje. De Midden-Amerikanen zullen tegen Japan vooral op jacht gaan naar eerherstel en hopen een resultaat te boeken. Dat zal niet meevallen. Het elftal is aan de oude kant en het beste is er bij spelers als Bryan Ruiz inmiddels wel af. 

Prognose:
Voor de Japanners ligt er de mogelijkheid om een ticket naar de knock-out fase te pakken en daarmee of Spanje of Duitsland uit te schakelen. De Japanners zullen het spel moeten maken en op jacht moeten naar een vroege voorsprong.

Tips
Tip 1: Japan wint (odds 1.49 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.68 bij BetCity)
Tip 3: Minder dan 2.5 doelpunten (odds 1.89 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.