Jump to content

Voorbeschouwing Japan - Costa Rica


Recommended Posts

Japan won in de openingsronde van Duitsland en als Saoedi-Arabië niet van Argentinië gewonnen had, was dat de stunt van de eerste ronde geweest. Costa Rica verraste ook, maar dan in negatieve zin. Het elftal ging met liefst 7-0 de boot in tegen Spanje.

Japan
Dat Japan won van Duitsland stond niet in de sterren geschreven, maar de Japanners toonden zich in het laatste kwartier van de wedstrijd bijna Duits effectief. Het zorgt ervoor dat de Japanners met een bonus naar het duel van Costa Rica gaan. Winst in deze wedstrijd en de wetenschap dat Duitsland en Spanje tegen elkaar spelen, kan de Japanners bij winst een ticket naar de achtste finales opleveren. 

Costa Rica
Costa Rica zal zich weinig illusies maken over het bereiken van de volgende ronde na de oorwassing tegen Spanje. De Midden-Amerikanen zullen tegen Japan vooral op jacht gaan naar eerherstel en hopen een resultaat te boeken. Dat zal niet meevallen. Het elftal is aan de oude kant en het beste is er bij spelers als Bryan Ruiz inmiddels wel af. 

Prognose:
Voor de Japanners ligt er de mogelijkheid om een ticket naar de knock-out fase te pakken en daarmee of Spanje of Duitsland uit te schakelen. De Japanners zullen het spel moeten maken en op jacht moeten naar een vroege voorsprong.

Tips
Tip 1: Japan wint (odds 1.49 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.68 bij BetCity)
Tip 3: Minder dan 2.5 doelpunten (odds 1.89 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...