Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing België - Marokko


Brunsie

Aanbevolen berichten

België overtuigde allerminst tegen Canada, maar won in tegenstelling tot andere favorieten en schaduwfavorieten wel. De Rode Duivels leidden poule F want zag concurrent Kroatië niet afrekenen met de tegenstander van vandaag, Marokko.

België
Kevin de Bruyne was na afloop van de wedstrijd tegen de Canadezen verrast dat hij Man of the Match was geworden. De Belg vond dat hij maar een matige wedstrijd had gespeeld. Heel België speelde bijzonder matig en zal tegen Marokko beter voor de dag moeten komen. Het simpele feit is wel dat als er 'gewoon' gewonnen wordt, het ticket voor de achtste finale binnen is.

Marokko 
Marokko toonde zich taai tegen een elftal Kroaten. Hoewel ze slechts een derde van het balbezit hadden, produceerden de Marokkanen evenveel schoten op doel als de tegenstander. Marokko zal vooral hopen op een resultaat en kijkt met een schuin oog wellicht meer naar Kroatië - Canada. Als het daar gelijk wordt, kan Marokko met een punt tegen de Belgen wellicht spekkoper zijn. 

Prognose:
Matiger dan tegen de Canadezen eigenlijk niet voor de dag komen. Als België verdappert en een hoger niveau op de mat legt dan tegen de Canadezen, dan winnen ze deze wedstrijd ook zonder al te veel problemen. Blijft het spel zoals tegen Egypte, laatste oefenwedstrijd, en Canada, dan kan Marokko zo maar eens met een resultaat van het veld stappen. 

Tips
Tip 1: België wint (odds 1.96 op BetCity)
Tip 2: Kevin de Bruyne geeft een assist (odds 2.20 op BetCity)
Tip 3: BTS: Nee (odds 1.84 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.