Jump to content

Voorbeschouwing Kroatië - Canada


Brunsie

Recommended Posts

Kroatië heeft zichzelf lelijk in de voet geschoten door het veldoverwicht dat het had tegen Marokko niet omzetten in een overwinning. De Kroaten krijgen de kans om tegen Canada alsnog de volle buit te pakken en bij winst van België is een ticket voor de achtste finale alsnog bijna binnen handbereik.

Kroatië
Kroatië is voor een aantal OneTimers een dark horse voor de wereldtitel. De Kroaten maakten in het eerste groepsduel tegen Marokko nog niet de indruk opnieuw ver te kunnen komen. Tegen Canada telt niets minder dan de overwinning voor het elftal van aanvoerder Luka Modric. Kroatië maakte vier jaar geleden ook geen verpletterende indruk in de groepsfase en is duidelijk een team dat in een toernooi moet groeien.

Canada
Canada heeft de kans laten liggen om de nummer 2 van de wereld, België, serieus pijn te doen en dat is voor de Canadezen een gemiste kans. De groepsfase overleven kan, maar dan moet Canada wel twee keer winnen en of dat voor dit elftal Canadezen mogelijk is tegen Kroatië is een groot vraagteken.

Prognose:
Als Kroatië het overvloed aan balbezit gaat koppelen aan doeltreffendheid, is Canada geen land waar ze erg veel moeite mee zouden moeten hebben.

Tips:
Tip 1: Kroatië wint (odds 2.08 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.96 bij BetCity)
Tip 3: Over 0.5 doelpunten in de eerste helft (odds 1.41 bij BetCity)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.