Jump to content

Voorbeschouwing Spanje - Duitsland


Brunsie

Recommended Posts

Twee teams die vooraf vrijwel zeker leken van een plaats in de achtste finale treffen elkaar in de tweede speelronde van poule E. Spanje zal zich na de 7-0 zege op Costa Rica weinig zorgen maken, maar voor Duitsland is dit duel van groot belang.

Spanje
Als het Spaanse elftal op volle toeren draait, is het een moeilijk af te stoppen machine. Dat maakt Spanje een grotere kanshebber op de wereldtitel dan de bookmakers vooraf dachten. Met een zege tegen Duitsland in de tweede groepswedstrijd is niet alleen het ticket naar de volgende ronde binnen, maar wellicht schakelt het een concurrent uit.

Duitsland
De uitglijder tegen Japan kan hele vervelende gevolgen hebben voor het Duitse elftal. Wanneer er niet van Spanje gewonnen wordt, maar Japan rekent wel af met Costa Rica, dan is Japan buiten bereik en kunnen de Duitsers vrijwel zeker naar huis. Winst is dus eigenlijk een must, maar tegen een goed draaiend Spanje absoluut geen gemakkelijke opgave.

Prognose:
De Spanjaarden zijn voetballend beter dan de Duiters, de Duitsers kunnen op mentaliteit ver komen. Deze wedstrijd kon weleens in een gelijkspel eindigen en dan zijn de Japanners de derde hond die er met het been vandoor gaat. 

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 3.65 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Ja (odds 1.61 bij BetCity)
Tip 3: Over 1.5 doelpunten in de eerste helft (odds 2.45)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.